Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Sînt momente în care nu poti trece prin zid“

• afirmatia apartine antrenorului Dan Gavril si se refer la faptul c Volei Club Municipal nu a cîstigat un trofeu intern în 2008 în disputele cu mult mai puternica Tomis Constanta • tehnicianul pietrean mai are o sup are - la juniori, echipa sa nu a cîstigat o medalie • Gavril crede c adjudecarea unui trofeu în 2009 ar însemna o autodepsire a echipei si este multumit c Marius Dasclu a fost titular în primul meci al nationalei din preliminariile CM Italia 2010 •

Cea mai bun echip a judetului în 2008, Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt, a tras linie la final de an si a rmas cu satisfactia disput ii finalei campionatului national si a finalei Cupei României în var. Ambele înfrunt i au adus în fata formatiei antrenate de Dan Gavril si Nicu Burus pe Tomis Constanta, iar dobrogenii si-au adjudecat de fiecare dat laurii. „Finalele la seniori sînt succesele lui 2008. ÃŽmi pare ru c nu am reusit s cîstigm un trofeu, dar analizînd la rece loturile celor dou echipe si posibilit ile de motivare a juc orilor facem deja diferenta. Sînt momente în care nu poti trece prin zid“, a declarat antrenorul Dan Gavril despre cele dou finale disputate de VCM-LPS Piatra Neamt în 2008. Marele regret al tehnicianului este legat de echipa de juniori I a VCM-LPS, care a ratat o medalie la campionatul national. Satisfactia îi este îns dat de faptul c juniorii Ciprian Matei si Vlad Mois au fost desemnati cei mai buni la capitolele trg or, respectiv, ridic or.
Privind spre anul care abia a început, antrenorul celei mai bune echipe din Neamt spune c sînt posibile aducerea de trofee nationale. Este îns o conditie ca medaliile de aur a campionatului sau Cupa României s ajung la Piatra Neamt, dup cum spune Dan Gavril: „Numai cu autodepsire putem ajunge la astfel de performante“. La fel îns, Tomis Constanta este principala candidat la trofeele autohtone, pentru c „este practic o multinational si o formatie foarte bine motivat financiar“. ÃŽn ceea ce priveste vacanta, VCM-LPS a încheiat-o deja, iar astzi, la Sala Ceahlul, este programat reunirea lotului la ora 17:00.
Dan Gavril este multumit c elevul su, Marius Dasclu, a jucat titular în primul meci al nationalei României la prima faz a preliminariilor Campionatului Mondial 2010. Tricolorii lui Stelian Moculescu sînt în Austria, iar pe 3 ianuarie au învins Ungaria cu 3-2 (20-25, 25-21, 25-17, 25-27, 16-14), în timp ce selectionata similar a „T ii Valsului“ a dispus de Bosnia-Hertegovina cu 3-0. România si Austria au jucat asear tîrziu, la Viena, meciul ce se anunta astfel hot îtor în privinta echipei calificate în faza a doua a preliminariilor, avînd în vedere c numai locul 1 mai sper s ajung la turneul final al CM din Italia, în octormbrie 2010. România mai joac astzi cu Bosnia-Hertegovina.

Articol afisat de 1501 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective