Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Iunie 2009
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Chirii mai mici la Forum Center

Chiriasii care au mai r´┐Żmas ´┐Żn mall-ul Forum Shopping Center au motive de bucurie ´┐Żntruc´┐Żt, cel putin teoretic, chiriile ar trebui s´┐Ż fie mai mici. Societatea Urban, cea care administreaz´┐Ż de la ´┐Żnceputul anului mall-ul a cerut printr-o adres´┐Ż prim´┐Żriei s´┐Ż i se aprobe reducerea redeventei lunare pe care o datoreaz´┐Ż municipalitatea cu 50% pe o perioad´┐Ż de 2 luni. Practic, Urban a cerut s´┐Ż pl´┐Żteasc´┐Ż pe jum´┐Żtate taxa pe care o d´┐Żdea prim´┐Żriei ´┐Żn perioada 15 mai - 15 iulie. Municipalitatea s-a ar´┐Żtat de acord cu aceast´┐Ż solicitare si a fost emis un proiect de hot´┐Żr´┐Żre ce a fost supus dezbaterii si aprob´┐Żrii consilierilor locali. Acestia au fost de acord cu acest lucru si au aprobat cererea Urban ´┐Żn sedinta de joi, 25 iunie. ´┐Żnjum´┐Żt´┐Żtirea redeventei pentru cele dou´┐Ż luni a fost cerut´┐Ż de administratorul mall-ului ´┐Żntruc´┐Żt ´┐Żn acel spatiu se efectueaz´┐Ż lucr´┐Żri de renovare si modernizare care reduc afluenta de vizitatori si i-a determinat si pe multi dintre agentii economici ce st´┐Żteau cu chirie acolo s´┐Ż plece. Pentru a-i mai p´┐Żstra pe cei care au r´┐Żmas, Urban a decis s´┐Ż diminueze chiriile motiv pentru care si ´┐Żncas´┐Żrile lunare vor fi mai mici. ´┐Żn consecint´┐Ż, redeventa pe care o datora prim´┐Żriei nu poate fi la acelasi nivel de aceea s-a decis ´┐Żnjum´┐Żt´┐Żtirea ei. „Am acceptat cererea Urban pentru c´┐Ż era si noprmal dealtfel. ´┐Żn spatiul de la mall se fac ample lucr´┐Żri de constructii ´┐Żntruc´┐Żt acolo urmeaz´┐Ż a se muta mai multe institutii ce tin de Prefectur´┐Ż precum Evidenta Informatizat´┐Ż a Persoanelor, Pasapoartelor, ´┐Żnmatricul´┐Żri Auto, Permise etc. Aceste lucr´┐Żri genereaz´┐Ż disconfort chiriasilor din acel spatiu comercial dar reduc mult si afluenta vizitatorilor de aceea s-a luat decizia diminu´┐Żrii redeventei. Totodat´┐Ż se vor micsora si chiriile agentilor economici cel putin pe perioada celor dou´┐Ż luni. Se estimeaz´┐Ż c´┐Ż la data de 15 iulie vor fi finalizate lucr´┐Żrile de constructie si se vor muta structurile Prefecturii. Dup´┐Ż aceea, valoarea redeventei va reveni la valoarea normal´┐Ż.“a declarat Dragos Chitic, viceprimarul municipiului Piatra Neamt.

Articol afisat de 1887 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad´┐Żugat de das Reich la data 29.06.2009 06:35
mall ca la Piatra Neamt....
in viata mea n-am vazut asa tiganie.... iar combinatia magazine cu zone de lounge - servicii publice cu militieni o sa fie unica in lume. capitalism de stana. oras lipsit de personalitate, cu blocuri cazarma peste tot. Ultima strada deosebita (de la gara la teatru) daramata de zor si impanata cu constructii noi de birouri.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective