Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Chirii mai mici la Forum Center

Chiriasii care au mai rãmas în mall-ul Forum Shopping Center au motive de bucurie întrucît, cel putin teoretic, chiriile ar trebui sã fie mai mici. Societatea Urban, cea care administreazã de la începutul anului mall-ul a cerut printr-o adresã primãriei sã i se aprobe reducerea redeventei lunare pe care o datoreazã municipalitatea cu 50% pe o perioadã de 2 luni. Practic, Urban a cerut sã plãteascã pe jumãtate taxa pe care o dãdea primãriei în perioada 15 mai - 15 iulie. Municipalitatea s-a arãtat de acord cu aceastã solicitare si a fost emis un proiect de hotãrîre ce a fost supus dezbaterii si aprobãrii consilierilor locali. Acestia au fost de acord cu acest lucru si au aprobat cererea Urban în sedinta de joi, 25 iunie. ÃŽnjumãtãtirea redeventei pentru cele douã luni a fost cerutã de administratorul mall-ului întrucît în acel spatiu se efectueazã lucrãri de renovare si modernizare care reduc afluenta de vizitatori si i-a determinat si pe multi dintre agentii economici ce stãteau cu chirie acolo sã plece. Pentru a-i mai pãstra pe cei care au rãmas, Urban a decis sã diminueze chiriile motiv pentru care si încasãrile lunare vor fi mai mici. ÃŽn consecintã, redeventa pe care o datora primãriei nu poate fi la acelasi nivel de aceea s-a decis înjumãtãtirea ei. „Am acceptat cererea Urban pentru cã era si noprmal dealtfel. ÃŽn spatiul de la mall se fac ample lucrãri de constructii întrucît acolo urmeazã a se muta mai multe institutii ce tin de Prefecturã precum Evidenta Informatizatã a Persoanelor, Pasapoartelor, ÃŽnmatriculãri Auto, Permise etc. Aceste lucrãri genereazã disconfort chiriasilor din acel spatiu comercial dar reduc mult si afluenta vizitatorilor de aceea s-a luat decizia diminuãrii redeventei. Totodatã se vor micsora si chiriile agentilor economici cel putin pe perioada celor douã luni. Se estimeazã cã la data de 15 iulie vor fi finalizate lucrãrile de constructie si se vor muta structurile Prefecturii. Dupã aceea, valoarea redeventei va reveni la valoarea normalã.“a declarat Dragos Chitic, viceprimarul municipiului Piatra Neamt.

Articol afisat de 1874 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de das Reich la data 29.06.2009 06:35
mall ca la Piatra Neamt....
in viata mea n-am vazut asa tiganie.... iar combinatia magazine cu zone de lounge - servicii publice cu militieni o sa fie unica in lume. capitalism de stana. oras lipsit de personalitate, cu blocuri cazarma peste tot. Ultima strada deosebita (de la gara la teatru) daramata de zor si impanata cu constructii noi de birouri.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective