Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Culmea „ocupãrii“ la Spitalul Neamt, Sedinte de-o sãptãmînã?

• liderul de sindicat nu vine sîmbãtã la o emisiune cã e... zi liberã •

Silvia Rosescu, directorul Spitalului Neamt, este fãrã îndoialã cel mai ocupat sef de institutie din judet. Sunatã ieri în mod repetat de reporterii Monitorul, a binevoit sã rãspundã într-un tîrziu, dar nu a asteptat sã audã întrebarea. A solicitat, foarte ferm si foarte respectuos, sã fie sunatã sãptãmîna viitoare, pentru cã e în... sedintã. Cã de obicei sefii se împart între sedinte si sedinte, neavînd timp sã mai ofere si informatii despre ce dezbat în sedinte si rezultatele la care s-a ajuns am mai auzit, dar de o sedintã de o sãptãmînã, cînd a zis doamna director cã ar putea fi apelatã, nu. Oricum, nici nu am fi avut ce sã o întrebãm pe doamna director de vreme ce în Sãnãtate, inclusiv la Spitalul Neamt, totul e pe roze, nu-i asa? Medici sînt suficienti si bine plãtiti, medicamente peste tot si extrem de ieftine, conditii ca pe Coasta de Azur, refuzi grãtarul la masa de prînz si ceri fructe de mare dimineatã, si asa mai departe. Asteptãm cuminti terminarea sedintei maraton, fie si pînã sãptãmîna viitoare, pentru a afla rezultatele. Credem cã vom putea atunci sãrbãtori cu totii sfîrsitul crizei în sistemul de sãnãtate, gratie si eforturilor doamnei Silvia Rosescu. Altfel, propunem intrarea în Cartea Recordurilor pentru participantii la aceastã sedintã mamut si propunem dublarea lefurilor participantilor sau acordarea unui spor de sedintã egal cu lungimea ei si, bineînteles, rezultatele obtinute. Cã dupã o sedintã de o sãptãmînã ne asteptãm la niste rezultate. Cît despre dumneavoastrã, stimati cititori mai asteptati pînã sãptãmîna viitoare cînd se terminã sedinta, dar sperãm sã nu vi se spunã la fel cînd aveti ghinionul sã ajungeti pe la spital cu vreo problemã de sãnãtate. Dacã se întîmplã asa, sunati-ne.
Si cum sînt ziarist, adicã foarte curios din fire, am cãutat prin ziarele mai vechi si mi-a sãrit în ochi titlul unui articol scris chiar la înscãunarea doamnei director: „Noua directoare a Spitalului Neamt pune accentul pe comunicare“. Curat comunicare si sperãm ca mãcar de restul promisiunilor sã se achite într-un alt mod.
Ciudãteniile din Sãnãtatea nemteanã nu s-au oprit aici. Am încercat si la liderul de sindicat Florin Neagos, pe care doream sã-l invitãm la o dezbatere despre noile lefuri ale medicilor. Cã am înteles cã ar fi cam mici în opinia celor care lucreazã în acest domeniu si ne gîndeam cã n-ar fi rãu sã poatã fi auziti în protestul lor. Rãspunsul a fost stupefiant: domnul lider nu poate veni pentru cã dezbaterea ar fi trebuit sã aibã loc sîmbãtã, cînd e zi... liberã. Liberã de orice prejudecãti, am comenta noi si ne declarãm încîntati în numele sindicalistilor din sãnãtate care trebuie sã fie extrem de mîndri de liber...tatea cu care le sînt fãcute cunoscute pãsurile de al lor lider.
Cînd primesti asa rãspunsuri si vezi asa disponibilitate în a comunica de la unii, de la altii, te gîndesti serios cã nu numai sistemul e de vinã. Uneori de vinã sînt si oamenii.
Hai sãnãtate!

Articol afisat de 1655 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Cezar FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gyovy la data 11.09.2009 12:54
Da cine sunteti voi mai "ziaristi" de tomberon?
Va credeti prea mari aparatori ai bunelor moravuri? Sunteti voi asa de bine pregatiti in meseria asta si o faceti cu prea mult drag?Sunteti voi ceea ce ar trebui sa fie cu adevarat presa? Nu mai raspundeti voi la comenzile celor care v-au cumparat in viu ca pe porci in obor la Roznov? Ati devenit voi asa de "independenti",incat sa raspunda fiecare in pozitie de drepti la ordinele voastre? Unde scrie ca un lider de sindicat,sau o persoana cu orice alta functie,trebuie sa lase totul balta,in momentul in care vreti voi? Unde va treziti? Ce comportament de tartori ati deprins! Asta e tot ce intelegeti voi din meseria asta?
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective