Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Medica Bacãu a rãmas fãrã teren pentru farmacie si depozit

• CJ a revocat ordinul privind asigurarea terenului • motivul e legat de neîndeplinirea formalitãtilor necesare organizãrii licitatiei în baza cãreia sã se stabileascã toate conditiile prin care Medica sã aibã farmacie lîngã Spitalul Judetean •

Medica Bacãu nu va mai avea farmacie si depozit de medicamente lîngã Spitalul Judetean Neamt, datoritã nerespectãrii conditiilor legate de organizarea licitatiei. Intermediar în aceastã „tranzactie“ este spitalul. „Printr-o adresã de anul acesta, SJN ne-a adus la cunostintã situatia referitoare la relatia contractualã cu Medica Bacãu, actualmente Ropharma SA, în ceea ce priveste închirierea suprafetei de teren de 90 m.p., proprietate publicã a judetului Neamt, situat în incinta Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) al SJU Neamt“, a declarat Vasile Pruteanu, presedinte al CJ, cel care a propus rezilierea contractului.
ÃŽn 2005, CJ Neamt a aprobat închirierea prin licitatie publicã, în scopul amenajãrii unei farmacii cu circuit deschis, a unei suprafete de 50 mp de teren si a platformei betonate de pe acesta, proprietate publicã a judetului Neamt, situate în municipiul Piatra Neamt, în extensia Ambulatoriului de specialitate, de cãtre Spitalul Judetean de Urgentã Neamt. ÃŽn urma licitatiei publice, s-a încheiat contract de închiriere între spital si Medica, avînd ca obiect închirierea suprafetei de 50 m.p.de teren în scopul amenajãrii unei farmacii. ÃŽn 2006, spitalul a solicitat CJ Neamt suplimentarea cu încã 40 de m.p. pentru amenajarea unui depozit de medicamente. CJ a aprobat închirierea prin licitatie publicã, în vederea realizãrii unui depozit de medicamente, a unei suprafete de teren de 40 de m.p., proprietate publicã a judetului, de cãtre Spitalul Judetean. „Urmare acestui fapt, spitalul a încheiat un act aditional la contractul de închiriere, avînd ca obiect obtinerea folosintei unei suprafete de 40 mp, situatã în incinta sa, fãrã a se organiza licitatie publicã. De asemenea, nu existã nici un fel de prevedere referioare la chirie, astfel încît pentru aceastã suprafatã de teren spitalul nu a perceput chirie si nu a virat CJ Neamt cota parte din sumele obtinute cu titlu de chirie. Avînd în vedere faptul cã nu s-au respectat conditiile referitoare la organizarea licitatiei publice, se impune revocarea acordului privind închirierea unui teren în suprafatã de 40 mp proprietate publicã a judetului Neamt, situat în incinta Ambulatoriului de Specialitate al spitalului. Pe cale de consecintã se revocã si acordul emis prin hotãrîre de CJ pentru realizarea unei constructii cu caracter provizoriu, cu suprafata construitã de 90 m.p. avînd destinatia de farmacie si depozit de medicamente de cãtre Medica Bacãu“, a declarat presedintele Vasile Pruteanu.

Articol afisat de 1651 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Radu S la data 02.12.2009 09:09
Baronii PD-L au pus gheara pe spital
In zgomotul alegerilor s-au pierdut din vedere cateva lucruri.De exemplu , Spitalul Judetean a incheiat un contract cu o spalatorie proprietate a fratelui deputatutlui PD Rogin Marius.Asa ca , recomand celor care fac donatii la spital sa le faca in natura, nu in bani.Cat despre farmacia expulzata din ambulatoriu, acesta incurca niste afaceri PD-Liste.Mai nou si d-ra Giorgiana Stefan (fiica domnului cu acelasi nume) a intrat in faceri cu medicamente..
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective