Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Februarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Deputatul Munteanu a pierdut bãtãlia cu Hrebenciuc

• deputatul nemtean ar fi vrut sã ajungã lider al grupului de parlamentari PSD din Camera Deputatilor • Hrebenciuc a obtinut un avans de 16 voturi - „O victorie pe care au decis-o colegii mei“, a spus perdantul dupã deschiderea urnelor •

Fostul presedinte al Filialei Neamt a Partidului Social Democrat a început sãptãmîna cu o dezamãgire, el nebeneficiind de sprijinul majoritar al colegilor deputati, care sã-l fi propulsat în functia de lider de grup al parlamentarilor „rosii“ din Camera Deputatilor. ÃŽn competitie, Ioan Munteanu a intrat alãturi de Viorel Hrebenciuc, iar la numãrãtoarea voturilor s-a constatat cã nemteanul a atras numai 43 de voturi, iar contracandidatul sãu, 59. Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost reales luni în fruntea grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor. „Este o victorie decisã de colegii mei deputati din grupul parlamentar. Numai un om anormal la minte nu ar accepta-o. Eu am propus o altã formã de colaborare între lider si colegii deputati, pe care, iatã, parlamentarii PSD din Camera Deputatilor nu au acceptat-o si atunci nu mi-au dat sustinerea“, a declarat deputatul Ioan Munteanu, asearã, dupã numãrãtoarea voturilor. Desi dezamãgit, rãmîne cu satisfactia cã a scos un scor destul de strîns, datã fiind competitia alãturi de Viorel Hrebenciuc, un om cu greutate în politica pesedistã. Cu circa o sãptãmînã înainte de sedinta de partid de pe 1 februarie, care s-a tinut ieri în jurul orei 16, Hrebenciuc a declarat cã vrea sã candideze din nou, pentru cã, altfel, ar pãrea cã refuzã o bãtãlie. „Eu trebuie sã îmi duc bãtãlia pînã la sfîrsit. Sînt un luptãtor“. Desi s-a spus cã tinerii parlamentari ai partidului nu l-ar sustine pe controversatul parlamentar bãcãuan, acesta a declarat înaintea sedintei de ieri cã se bazeazã inclusiv pe votul acestora. Si dupã cum s-a vãzut la numãrãtoarea voturilor, socoteala de acasã nu se potriveste cu cea din tîrg.
Deputatii PSD urmeazã sã-si desemneze si reprezentantii în Biroul permanent al Camerei, pentru cele douã functii de vicepresedinte care revin partidului candidînd Adrian Nãstase, fãrã contracandidat pentru unul dintre posturi, si Bogdan Niculescu-Duvãz, Aura Vasile si Marian Sîrbu pentru postul rãmas vacant dupã demisia Danielei Popa din Parlament. De asemenea, deputatilor social-democrati le mai revin un post de chestor si unul de secretar al Camerei.
Dacã deputatul Munteanu devenea lider de grup, în mod automat ar fi intrat si în componenta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor.

Articol afisat de 1582 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective