Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2010
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Iunie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Grav accident în centrul Pietrei

• un tînãr, la volanul unui Opel Calibra, a intrat într-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului • impactul cu un alt autoturism s-a soldat cu rãnirea gravã a soferului vinovat •

Un grav accident rutier, petrecut sîmbãtã dupã amiazã pe B-dul Traian din Piatra Neamt, s-a soldat cu rãnirea gravã a unei persoane si cu pagube materiale substantiale. Rãzvan Regepe, în vîrstã de 23 ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism Opel Calibra, pe B-dul Traian, pe directia de mers spre Bacãu. Ajuns la intersectia cu strada Lãmîitei, tînãrul nu a respectat culoarea rosie a semaforului si a pãtruns în intersectie, fãrã a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de Constantin V., de 26 de ani, din comuna Români, care efectua viraj stînga pe strada amintitã. În urma impactului dintre cele douã autovehicule, Opelul a fost proiectat la o distantã de aproximativ 50 de metri, avariind un alt autovehicul. De asemenea, masina condusã de cãtre Constantin V. a fost proiectatã într-un stîlp de sustinere a iluminatului public de pe marginea carosabilului.
Rãzvan Regepe a fost rãnit grav, fiind transportat la Spitalul Judetean, unde a fost diagnosticat cu fracturã arc costal 5 -9 stînga, fracturã ram ischio-pubian drept si stîng si pneumotorax partial inferior stîng. Pentru scoaterea victimei din autoturism a fost necesarã interventia echipajului de descarcerare al ISU Neamt. ÃŽn autoturismul Opel se afla si Angela G., în vîrstã de 49 de ani, din Piatra Neamt, care a suferit leziuni usoare. Un alt accident rutier, comis de un sofer care a pãrãsit locul faptei, a avut loc sîmbãtã, în jurul orei 5.20, pe DN 15, în localitatea Buhalnita. Ioan P., în vîrstã de 78 ani, din comuna Hangu, se deplasa pe partea carosabilã a drumului cînd a fost surprins si accidentat grav de un autoturism, al cãrui conducãtor a pãrãsit locul faptei. Victima a fost transportatã la Spitalul Judetean, investigatiile medicale arãtînd cã a suferit „fisurã arc costal dreapta pe linie axilarã, fracturã treime distalã tibie dreapta, fracturã treime superioarã peroneu dreapta cu deplasarea fragmentelor“. La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Rutiere care a demarat o anchetã în vederea identificãrii si prinderii autorului si a împrejurãrilor în care s-a petrecut fapta.

Articol afisat de 3078 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Anonim69 la data 14.06.2010 02:43
Numai prostii in articolul asta!
In primul rand masina nu-i Opel Calibra ci Opel Tigra!
In al doilea rand, singura masina care s-a izbit de stalp este masina condusa de Razvan Regepe, celelalte doua autoturisme fiind avariate extrem de usor, una in intersesctie iar cealalta pe banda 2 la circa 50 m de semafor.
RECOMANDARI: Alta data nu mai da copy/paste de pe siteul Politiei si incearca sa te informezi putin ca te faci de ras.
Ad�ugat de turtles la data 14.06.2010 05:18
Asta-i campion la gurgute
scrie articolele de la birou si cand nu are inspiratie il tocmeste pe nebunul de Ionita sa mai prezinte o fotografie cu o descoperire-unicat, in lume!!! Asa se face - mai nou - meserie! Si-a schimbat acum registru, in stil PROTV-ist.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective