Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2012
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Decembrie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Se deschide patinoarul din Piatra Neamt

Se deschide patinoarul din Piatra Neamt

• programul zilnic este între 10 si 22 • în timpul sãptãmînii, între 10 -16, elevii de la clasele I-VIII, însotiti de profesorul de sport, vor avea intrarea gratuitã, dacã vor sã facã ora de educatie fizicã pe patine •

Iubitorii sporturilor de iarnã din Piatra Neamt vor primi cadoul de Crãciun cu douã sãptãmîni mai devreme decît s-ar cuveni. Conducerea societãtii Perla Invest va deschide sîmbãtã, 8 decembrie, patinoarul artificial din Strandul Tineretului. Investitia a fost inauguratã în 2006 si este menitã sã ofere pietrenilor o modalitate plãcutã de a-si petrece timpul liber. „Conditiile oferite de gheata din incinta patinoarului sînt excelente, însã adevãrata surprizã oferitã de Perla Invest iubitorilor patinajului este faptul cã în ziua deschiderii, pe 8 decembrie, familiile vor beneficia de pachete speciale. ÃŽn ciuda vremii calde, venim în întîmpinarea iubitorilor sportului alb, oferindu-le o «Feerie pe gheatã» prin deschiderea patinoarului artificial din Strandul Municipal Piatra Neamt, sîmbãtã, 8 decembrie 2012. Avem în stoc o cantitate suficientã de patine pentru toate vîrstele, va exista un ambient muzical pe tot parcursul zilei, iar seara vom rãsfãta iubitorii de sport alb cu jocuri de lumini. Vizavi de suprafata cu gheatã, clientii nostri pot servi un ceai sau o ciocolatã caldã la o cafenea si un chiosc special amenajate. Perla Invest asteaptã amatorii splendidului sport alb cu surprize plãcute, în fiecare zi de luni pînã duminicã, între orele 10-22“, a declarat Cãtãlin Goldan, managerul societãtii Perla Invest.
ÃŽn timpul sãptãmînii, de luni pînã vineri, între orele 10-16, elevii din clasele I-VIII, însotiti de profesorul de la clasã care vor sã facã orele de sport în aer liber vor avea intrarea gratuitã. Preturile practicate în aceastã iarnã la intrarea la patinoar sînt de opt lei de adult si cinci lei de copil, iar pentru închirierea patinelor pentru 90 de minute se percep sapte lei de la fiecare adult si cinci lei de copil. „Pentru familii am pregãtit un pachet special pentru luna decembrie: un adult si un copil - 20 lei (intrare si închiriat patine), iar doi adulti si doi copii - 38 lei (intrare si închiriat patine). Promotia este valabilã numai pentru familii care si închiriazã patinele“, a mai spus directorul Cãtãlin Goldan.
Patinoarul are o suprafatã de 648 de metri pãtrati, cu o lungime de peste o sutã de metri liniari si o capacitate de douã sute de persoane. Programul patinoarului este zilnic între orele 10 - 22.

Articol afisat de 2327 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective