Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2013
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 26 Ianuarie 2013
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nu a mai fost cutremur la CJ

Nu a mai fost cutremur la CJ

• uselistii care voiau sã îl schimbe pe vicele Gabriel Farcas au renuntat la idee • se pare cã proiectul respectiv nici nu va mai intra vreodatã în dezbatere • pedelistii nu s-au sfiit sã le reproseze uselistilor lipsa de fermitate •

Prea mult zgomot pentru nimic! Sedinta extraordinarã programatã pentru vineri la prînz, la cererea uselistilor si a pepededistilor din legislativul judetean, care voiau sã îl schimbe pe vicepresedintele Gabriel Farcas n-a mai avut loc. Consilierii s-au întrunit, cu exceptia celor de la UNPR si a presedintelui Culitã Tãrâtã. Cum Gabriel Farcas anuntase de cu o zi înainte cã nu va veni la sedintã, pentru cã proiectul îl viza în mod deosebit, lucrãrile au fost conduse de celãlalt vice, de pesedista Emilia Arcan. Ea a avut doar de fãcut un anunt, preluînd ideea colegilor de uniune: „Avînd în vedere lipsa justificatã a presedintelui Consiliului Judetean si a unor consilieri, propun amînarea sedintei“. Apoi a supus la vot aceastã propunere si 17 consilieri - PSD, PNL si PPDD - au votat pentru amînare. Aceeasi atitudine a adoptat-o si pedelistul Dan Arnãutu. Pedelistii au vrut sã se discute subiectul pentru care uselistii si cei cinci pepededisti au convocat sedinta, dar nu au avut suficientã sustinere. Cum lucrãrile sedintei s-au încheiat odatã cu încheierea numãrãtorii, consilierii si-au luat hainele în spate si s-a dus fiecare în drumul lui. Asta nu înainte de a comenta fiecare, mai ales cei de la PDL - „Nu sîntem angajati la Consiliul Judetean, ca sã ne pierdem tot timpul pe aici“ - a spus unul; „Dacã stiti cã nu puteti, nu vã mai apucati de treabã!“ - a fost un alt repros fãcut cãtre cei de la USL.
Boscorodelile printre dinti au mai continuat, cei care au vrut sã se tinã sedinta fãcînd-o pe triumfãtorii. Gabriel Lucian Visan, penelistul pe care uselistii îl voiau în locul lui Farcas zîmbea în tot acest context, desi nu prea era zîmbetul lui. Consilierii liberal-democrati au anuntat cã întrunirea de ieri a fost ultima la care a participat Dan Decebal Arnãutu, ei pregãtindu-se sã îl excludã pe tîrgnemtean si din rîndul consilierilor judeteni, nu numai din formatiunea politicã.
Asa cã dupã sedinta de ieri, vicele Farcas a rãmas în functie si nu au fost „deranjate“ adunãrile generale ale actionarilor de la unitãtile de interes judetean, pentru cã uselistii voiau si reorganizãri de comisii si de componentã a forurilor de conducere la Apa Serv, la Drupo, Troleibuzul. Ieri, presedintele CJ, Culitã Tãrâtã, era la Bucuresti si din ce se stia în teritoriu, purtase niste discutii cu autoritãti centrale, iar pornirile useliste din Neamt ar cam fi fost potolite. Cu recomandarea ca si el sã se aseze la masa negocierilor cu USL. Asta înseamnã cã nu se vor mai produce schimbãri la nivelul conducerii din CJ Neamt. ÃŽn altã ordine de idei, o conferintã de presã care ar fi trebuit sã aibã loc la Primãria Piatra Neamt, pe subiectul Teatrul Tineretului si modernizãrile la care a fost supus acest obiectiv, nu s-a mai tinut nici ea.

Articol afisat de 2044 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective