Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Amînarea returului Diviziei B, puþin probabilã

• deºi vremea este capricioasã, conducerea clubului ºi jucãtorii Ceahlãului vor ca prima etapã sã aibã loc pe 4 martie

Ca de fiecare datã în ultimii ani, vremea înaintea reluãrii campionatelor din diviziile din România nu este una prielnicã fotbalului. Ba au fost terenuri dezgheþate ºi mocirloase, ba era vorba despre gazoane îngheþate, în ambele cazuri calitatea jocurilor ºi intergritatea corporalã a fotbaliºtilor fiind puse în pericol. De cîteva zile, România s-a acoperit iar de zãpadã, aºa cum s-a întîmplat ºi la Piatra Neamþ. ÃŽnsã acest fapt nu pune în discuþie amînarea începerii returului, dupã cum a declarat Ioan Mironaº, directorul clubului FC Ceahlãul. „Nu s-a vorbit nimic pe marginea acestui subiect ºi cred cã se va juca, pentru cã nu este chiar frig. Vom juca sîmbãtã la Braºov“, a spus Ioan Mironaº.
Nici jucãtorii nu ar fi de acord cu o amînare a startului returului de campionat. „Noi nu ne dorim o eventualã amînare pentru cã ne-am sãturat de vacanþã. Aºteptãm sã jucãm ºi sã reluãm drumul spre Divizia A“, a declarat Costel Ilie, mijlocaºul echipei Ceahlãul Piatra Neamþ. Acelaºi lucru este susþinut ºi de portarul Lucian Covrig, care a precizat cã echipa pietreanã se aflã acum într-o formã bunã pentru un rezultat pe mãsurã la FC Braºov. „Noi avem un moral bun, mai ales dupã victoria cu Politehnica Iaºi. Bãieþii au jucat bine ºi avem speranþa cã vom repeta jocul ºi rezultatul pe 4 martie“, a spus Covrig. Poartul Ceahlãului a revenit la antrenamente alãturi de colegii sãi ºi are ºanse foarte mari sã se numere printre titulari în prima etapã a returului, în meciul de la Braºov.
Este posibil ca printre titulari sã se numere ºi fundaºul central Angelo Alistar, care a revenit în pauza de iarnã din Israel pentru a juca pentru Ceahlãul. Fundaºul cîºtigãtor al eventului cu Dinamo Bucureºti în 2004 a spus cã îi place actuala echipã a Ceahlãului, care este una nouã ºi dornicã de performanþã. „Atmosfera este bunã în lotul echipei, la fel ºi moralul înaintea debutului returului. Ceahlãul este acum o formaþie nouã faþã de ceea pe care am pãrãsit-o în urmã cu doi ani ºi jumãtate. Din echipa de atunci au rãmas puþini, Tibi ªerban, Costel Ilie, Covrig, Puricã, Nemþanu, dar ºi cei care erau tineri atunci, precum Avãdanei, Nohai, Forminte. Oricum este bine acum ºi ºtiu cã vom trata lupta pentru promovare cu cea mai mare seriozitate. Vreau sã vã spun cã am fãcut jocuri bune în perioada de pregãtire, dar totul trebuie sã se vadã în campionat“, a declarat Angelo Alistar. ÃŽn ceea ce priveºte venirea lui Alistar în lotul galben-negrilor, Costel Ilie a spus cã este un transfer care va ridica siguranþa defensivei ºi care va ajuta Ceahlãul în acest retur de campionat.

Articol afisat de 1473 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective