Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Start în Cupa Köber la tenis de cîmp

de astãzi se vor juca meciurile Cupei Köber la tenis de cîmp pentru copii ºi juniori • partidele se vor disputa la bazele Condor, Tennis Star ºi ªtrand •

Cupã Köber la tenis de cîmp va începe astãzi la Piatra Neamþ, avînd premii în valoare totalã de 150 milioane de lei. Festivitatea de deschidere este programatã la Condor, iar jocurile turneului vor fi gãzduite de terenurile de la Baza Condor, Baza Tennis Star (lîngã Sala Ceahlãul) ºi ªtrand. Romeo Stoica a anunþat cã se aºteaptã la o prezenþã masivã de copii ºi juniori, care sã se batã pentru premiile oferite de firma Köber, principalul sponsor al întrecerii. „Ca în fiecare an, Cupa Köber adunã la start mulþi copii. Este o întrecere pe care mulþi o iau în calcul atunci cînd îºi fac programul pentru un an întreg, dar mai ales cînd se gîndesc la turneele de varã. Valoarea premiilor este mare, iar acest lucru face ca întrecerea sã fie cotatã la categoria a III-a, adicã una foarte bunã. Sper ca vremea sã ne ajute, sã þinã cu sportivii ºi cu organizatorii“, a declarat Romeo Stoica, organizatorul Cupei Köber la tenis de cîmp pentru copii ºi juniori. Avînd în vedere cã jocurile vor începe astãzi, finalele sînt programate pentru data de 30 iunie, pînã atunci urmînd a fi vãzuþi la Piatra Neamþ tenismeni din mai multe oraºe ale þãrii: Brãila, Galaþi, Craiova, Iaºi, Constanþa, Bucureºti, Bacãu, Roman. Vor juca însã ºi sportivi din Chiºinãu ºi Seattle (Statele Unite ale Americii). „Un copil din SUA vine la rude în Piatra Neamþ, dar s-a înscris ºi la concurs, avînd în vedere cã este practicant de tenis. Oricum, este bine cã avem ºi prezenþã internaþionalã“, a mai spus Romeo Stoica.
Acesta a precizat cã nu avea ieri la prînz nici o informaþie despre ceea ce s-a întîmplat cu eleva sa, Corina Corduneanu, la turneul de la Padova. Pietreanca a plecat spre Italia pentru a juca în calificãrile turneului de 25.000 de dolari din oraºul amintit, însã pînã ieri nu îl anunþase pe antrenorul sãu despre rezultate. Indiferent de rezultatul din Italia, Corina Corduneanu va pleca apoi la un turneu în Spania, la Valladolid.
Acelaºi tehnician a anunþat cã un alt elev al sãu, Tudorel Sandu, a renunþat la a mai juca în calificãri la turneul de 10.000 de dolari de la Iaºi, pentru a participa la Cupa Municipiului Piatra Neamþ, la amatori.

Articol afisat de 1846 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective