Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 6 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Moldocor, amical cu vicecampioana

Moldocor Piatra Neamt va juca astazi un meci amical Ă®n compania celor de la ACS Odorheiu Secuiesc, vicecampioana Romaniei Ă®n sezonul precedent si o formatie care Ă®n fiecare an are ca obiectiv cĂ®stigarea titlului intern. Partida se va disputa Ă®n Sala Ceahlaul de la ora 15. Cristi Vornicu, managerul clubului pietrean de fotbal Ă®n sala, a spus ca le va cere fotbalistilor de la Moldocor sa trateze confruntarea cu cea mai mare seriozitate, dar fara sa o considere mai mult decĂ®t un meci amical. De asemenea, oficialul pietrean a mai cerut multa atentie, pentru a nu aparea accidentari, mai ales ca la finalul saptamĂ®nii se va juca si meciul de campionat Futsal Municipal Constanta - Moldocor Piatra Neamt. „Va fi un meci foarte bun pentru echipa, avĂ®nd Ă®n vedere ca avem nevoie de meciuri tari. Nu conteaza ca a Ă®nceput campionatul si am programat acest amical, deoarece un meci cu vicecampioana Romaniei este oricĂ®nd binevenit. Oricine Ă®si poate da seama ca ne asteptam la un duel extrem de interesant, Ă®n care noi vrem sa ne mai putem la punct cĂ®teva detalii tehnico-tactice Ă®naintea partidei cu cei de la Constanta. Oricum, este cel mai dificil meci al acestei echipe Ă®n ultimii trei ani“, a declarat Cristi Vornicu, managerul Moldocorului. Oficialul pietrean a mai spus ca acest amical ar fi putut avea loc Ă®n urma cu o saptamĂ®na, cĂ®nd ardelenii au invitat gruparea pietreana la o partida de pregatire Ă®n care ar fi vrut sa Ă®si prezinte lotul. „Nu ne-am putut duce atunci pentru ca aveam probleme de lot. Acum Ă®nsa aceasta situatie s-a remediat, iar cei de la Odorhei au acceptat sa vina la Piatra Neamt“, a mai spus Vornicu.
Jocul de astazi va fi primul în care portarul Florin Ciobanu va întîlni clubul de care apartine. Ciobanu este jucator legitimat la ACS Odorheiu Secuiesc, dar a fost împrumutat la Moldocor Piatra Neamt, dupa ce ardelenii si-au adus ca portar pe titularul nationalei Ungariei. Dupa cum se stie, Ciobanu va juca pentru echipa antrenata de Cristi Coroama si Gabi Bucur cel putin pîna la finalul turului, atît cît a fost stabilita perioada împrumutului. Partida cu Futsal Municipal Constanta se va juca la Medgidia, de la ora 13, duminica, 10 septembrie.

Articol afisat de 1620 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective