Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Herrera a inscris o dubla pentru 3 puncte

• Ceahlaul II Piatra Neamt - Juventus Falticeni 2-0 (0-0) • a marcat argentinianul Carlos Adrian Herrera in minutul 59 si 76 • de la gazde au lipsit mai multi jucatori •

Ceahlaul II Piatra Neamt a cistigat duelul programat in runda cu numarul 11 a Ligii a III-a, Seria I, contra echipei Juventus Falticeni. Scorul final al confruntarii de la Roznov a fost 2-0, dupa ce la pauza rezultatul inregistrat pe tabela de marcaj a fost 0-0. Marcatorul celor doua goluri a fost argentinianul Carlos Adrian Herrera, care a inscris in minutele 59 si 76 si a realizat astfel prima dubla pentru FC Ceahlaul.
Partida a avut doua parti distincte. In prima, gazdele au avut parte de un „tratament“ special din partea oaspetilor, care un reusit un marcaj strins, care a avut darul de a incurca constructia atacurilor echipei antrenate de Toader Stet, Iordache Purica si Codrut Domsa. Ocaziile de poarta au lipsit astfel ca scorul la pauza era in masura sa-i faca pe oaspeti sa spere ca nu vor pierde la Roznov. Jumatatea a II-a din meci a fost cu totul altfel. Ceahlaul II Piatra Neamt si-a dominat adversarul din toate punctele de vedere: fizic, tehnic si tactic. Au aparut mai multe ocazii de poarta, au aparut centrarile de pe partile laterale ale terenului si golurile. In afara reusitelor lui Carlos Adrian Herrera din minutele 59 si 76 au mai ratat Ionut Enache, trei ocazii bune, dar si Borz. „Portarul echipei din Falticeni a fost intr-o forma buna si a limitat proportiile scorului. Publicul prezent la teren a apreciat jocul nostru din acest meci, in fata unui adversar care este in revenire de forma si care a jucat bine, mai ales in prima repriza. Este un rezultat care ne da incredere pentru meciul din etapa urmatoare, de la Rimnicu Sarat“, a declarat Toader Stet, antrenorul principal al echipei Ceahlaul II Piatra Neamt.
Pentru cei de la Ceahlaul II victoria este cu atit mai importanta, cu cit antrenorilor le-au lipsit mai multi jucatori valorosi: fundasii Iftime si Floricel sau mijlocasii Macovei, Cristescu si Ene. „A fost o sansa pentru altii de a juca si de a dovedi ca merita increderea noastra“, a mai spus Toader Stet. Partidele jucate in etapa a XI-a a Ligii a III-a, Seria I, s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: Roseal Odorheiu Secuiesc - CSM Rimnicu Sarat 0-2, Ceahlaul II Piatra Neamt - Juventus Falticeni 2-0, FC Willy 2001 Bacau - FCM II Bacau 3-0, Otelul II Galati - Transkurier Sfintu Gheorghe 1-1, Aerostar Bacau - Pambac Bacau 1-0, FCM CFR Pascani - Leonard Pascani 1-1, ACS KSE Tirgu Secuiesc - Petrolul Moinesti 6-1, CSM Focsani - Politehnica II Iasi 1-0, Politehnica II Galati - Laminorul Roman 5-1.

Articol afisat de 1522 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective