Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vasile Prisacã a jucat cel mai important meci al carierei

Vasile Prisacã a fost una dintre surprizele pregãtite de conducerea tehnicã a Ceahlãului pentru meciul cu Steaua Bucuresti, disputat pe 5 noiembrie si încheiat 0-0. Se poate spune cã debutul fostului botosãnean a fost unul de bun augur, avînd în vedere cã nu a primit gol, dar Prisacã a rãmas cu picioarele pe pãmînt si a spus cã jocurile grele nu s-au terminat. Ca orice portar îsi doreste sã nu primeascã gol devreme, dar se asteaptã ca în jocurile cu FC Arges, Rapid si Dinamo, dacã va fi folosit, sã aibã mult de furcã. Vasile Prisacã a fost ales în locul lui Ionut Curcã si a fost anuntat de miercuri, 1 noiembrie, cã va fi titular contra campioanei. „Mi-a zis nea Radu (n.r. - Radu Lefter) cã voi juca din primul minut al jocului cu Steaua. Am fost oarecum susprins, dar am avut timp sã mã pregãtesc de meci din toate punctele de vedere. Am avut emotii pînã cînd am intrat pe teren, apoi am vãzut publicul si emotiile au dispãrut. Stadionul plin ne-a dat elan, iar atmosfera a fost extraordinarã“, a declarat Vasile Prisacã. ÃŽntrebat care a fost faza la care Steaua a pus în real pericol poarta sa, jucãtorul pietrean a remarcat-o pe cea din minutul 30, cînd Forminte a fost depãsit de Thereau si a sutat la fierul ierbii la coltul lung. Radu Lefter, antrenorul cu portarii de la FC Ceahlãul, a spus cã Ionut Curcã nu a fost înlocuit pentru întîlnirea cu Steaua Bucuresti din cauza golurilor primite la FC Vaslui. „Nu se pune problema sã îi imputãm lui Curcã golurile din jocul de la Vaslui. Pur si simplu a venit rîndul lui Prisacã sã joace“, a declarat tehnicianul galben-negrilor. Ionut Curcã a ratat astfel ocazia de a juca împotriva ros-albastrilor pentru prima datã dupã ce a eliminat Steaua din Cupa României, pe cînd juca la Rapid II Bucuresti si a apãrat la loviturile de departajare. Vasile Prisacã s-a nãscut pe 10 ianuarie 1979, la Fãlticeni, iar, pînã în acest sezon, a jucat numai în ligile inferioare, la Foresta II Fãlticeni, Foresta Fãlticeni, FC Botosani si Ceahlãul. A venit la Piatra Neamt în pauza competitionalã a sezonului precedent, a jucat în returul campionatului 2006-2007 pentru galben-negri, iar duminicã a jucat primele sale 90 de minute pe prima scenã a fostului românesc.
Pentru meciul cu FC Arges, conducerea tehnicã a nemtenilor se confruntã cu o problemã de lot. Augustin Cãtãlin Ivascã, mijlocasul de bandã stînga al Ceahlãului, a primit în jocul cu Steaua un cartonas galben. Cum este al patrulea în acest sezon, jucãtorul venit în iarna anului trecut de la Botosani nu va putea fi utilizat în meciul de la Pitesti cu FC Arges.

Articol afisat de 1641 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective