Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 20 Ianuarie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Lasă-ne, un minut, nea Traiane!

Iubirea pătimasă dintre două persoane de sex si aptitudini contrare, consumată în seri romantice, epistole de amor parfumate si suspinuri, continuată logic cu o căsătorie cu acte, s-a isprăvit. Cei doi, ajunsi iute în fata instantei „pentru că nu se mai poate“, sînt nevoiti să se asasineze reciproc, într-un război de dexterităti verbale si argumente. Candorile începutului suferă alchimia preschimbării în vitriol. O epistolă de declaratii înfocate devine acum argument al infidelitătii. În teatrul populat pînă la refuz al tribunalului, galeria soarbe satisfăcută intimităti inavuabile si scenete de vodevil. „Mai tii minte cînd m-ai pipăit pe tîte, porcule, abia ce se întorsese mama cu spatele si eram o biată copilă?“ - tipa ea. „Tu vorbesti, fă, răspunde el, care te-ai dat la Gigi, prietenul meu si i-ai arătat alunita de lîngă chiloti, că vezi Doamne el e felcer si se pricepe la bube?!“ Rufăria unei prietenii consolidate prin popă si primar e scoasă în fata publicului consternat.
Domnul Băsescu, în calitate de consort politic al premierului, a dat semne de la început că prestatia partenerului îi strică socotelile amoroase. În consecintă, imediat după solemnitatea oficială (în cazul de fată încheierea alegerilor) a început să-si bumbăcească public mireasa. Pumni, ghionturi, scatoalce, tras scaunul de sub jupă. Că are prietenii dubioase, că nu se lasă legată la ieslea anticipatelor, că-i put destele de la picioare. Domnul Băsescu, pe post de mire si consort, n-a lăsat nici o clipă de răgaz alesei inimii sale, după ce i-a utilizat cu succes si i-a consumat rispitor zestrea electorală. Adusă în sapă de lemn, mireasa care, cinstiti să fim, si-a făcut cu modestie treaba în bucătăria guvernului, e terfelită public în fiecare zi, ba că-i frigidă electoral, ba că-i urîtă rău, ba că nu stie să dea profesionist din fund în exercitiul obligatoriu al amorului în doi. Hotărît să se descotorosească de ea, fantele Traian, berbant viril, scoate în public cămasa din noaptea nuntii, lipsită de proba virginitătii. Mireasa se tinuse, vezi Doamne, si cu altii. Gălăgiosul mire nu scoate un cuvînt despre sine. El a fost flăcău, iar viata sa în bordelurile politice e trecută cu totul sub tăcere. Încercările, în parte reusite, de a strica alte căsnicii politice, cu o viată liniară si normală, suitul în miez de noapte în patul democratilor, pe care l-a răvăsit asezînd pe perna cea mai înaltă partenera blondă de la Cotroceni, ceea ce a făcut inima si mai chircită bocilor legitimiti, aventurile publice scandaloase, toate sînt pitite sub o perdea de fum. Fosta mireasă trebuie scoasă musai curvă si arsă pe rug.
Va reusi Traian Băsescu, individ fără printip si morală, si această manevră? Greu de răspuns. Mireasa s-a trezit din pumni si e dispusă si ea să arate petice din chilotii murdari ai mirelui. Nenorocirea este că acest divort scandalos tine cu sufletul la gură o natie. Zi si noapte stăm în priza acestui război mizer. Marele examen al integrării în Uniunea Europeană nu mai are nici o însemnătate. Lasă-ne, îti vine să urli, nea Traiane, un singur minut de liniste. Lasă-ne să ne ocupăm o clipă si de ale noastre. Închide-te la Cotroceni o săptămînă si dormi, fiindcă sîntem o bucată de Europa si nu o satră.

Articol afisat de 1427 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tabletă de Lucian AVRAMESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective