Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Monitorul Neamt
 Judetul Neamt
 rochii.ro
 fantastic.ro
 sarcasm.ro
 helen.ro
 cojoc.ro
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 20 Ianuarie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
PUNCTUL PE „i“: Tara arde si baba citeste belete

PUNCTUL PE „i“: Tara arde si baba citeste belete

Ne tot întrebăm de ce naiba toate ne merg pe dos, de ce trebuie să treacă atîta timp ca să intrăm si noi în rînd cu oamenii. Ne tot întrebăm cînd se vor termina scandalurile politice, cînd lupta pentru ciolan va fi înlocuită cu lupta pentru binele tării. Parcă sîntem blestemati, soartă poate explicabilă prin istoria noastră mioritică... Cică într-o tară a venit unul zbanghiu si s-a pus presedinte. A dat un HCM prin care decreta clar că „doi si cu doi fac nouă“. Atunci studentii au iesit imediat în drum, protestînd împotriva tîmpeniei si scandînd în gura mare pe străzi adevărul: „Băi, asta-i tara, nu-i toată domeniu regal, doi si cu doi fac patru!“. Fortele de ordine i-au arestat, i-au dus la marginea pădurii si i-au împuscat. A venit unul imediat după război si s-a pus presedinte. A dat un HCM prin care decreta clar că „doi si cu doi fac opt“. Atunci studentii au iesit imediat în drum, protestînd împotriva tîmpeniei si scandînd în gura mare pe străzi adevărul: „Băi, asta-i tară, nu-i o uniune a sovietelor, doi si cu doi fac patru!“. Studentii au fost luati pe sus, dusi la marginea pădurii si împuscati. A venit altul si s-a pus presedinte. A dat o Hotărîre de Guvern prin care decreta clar că „doi si cu doi fac sapte“. Atunci studentii au iesit imediat în drum, protestînd împotriva tîmpeniei si scandînd în gura mare pe străzi adevărul: „Băi, asta-i tară, nu editură comunist-hidrologică, doi si cu doi fac patru!“. Au fost luati pe sus, dusi la marginea pădurii si împuscati. A venit apoi alt individ si s-a pus presedinte. A dat o Ordonantă de Urgentă prin care decreta clar că „doi si cu doi fac sase“. Atunci studentii au iesit imediat în drum, protestînd împotriva tîmpeniei si scandînd în gura mare pe străzi adevărul: „Băi, asta-i tară, nu adunătură de tărănisti geologi, doi si cu doi fac patru!“. Au fost arestati, dusi, executati.
A venit după ăsta cel dinainte si s-a pus iar presedinte. A dat si el o Ordonantă de Urgentă prin care decreta clar că „doi si cu doi fac cinci“. Atunci studentii au iesit imediat în drum, protestînd împotriva tîmpeniei si scandînd în gura mare pe străzi adevărul: „Băi, asta-i tară, nu laborator de experiente democratice originale, doi si cu doi fac patru!“.
Fortele de ordine i-au luat de pe străzi si i-au dus la marginea pădurii, acolo unde a venit si presedintele si i-a servit cu o cupă de sampanie. El le-a spus tinerilor:
- Măi, dragă ! De ce tot iesiti în stradă si tot faceti scandal, de ce tulburati iar apele, ce tot o bălăciti, vreti să revină iar tara la vremurile de tristă amintire cînd doi si cu doi era egal cu nouă?
Acum avem altă conducere, recent au apărut o groază de bilete din care rezultă că un presedinte plus un premier nu fac CE si CÎT trebuie! Nu mai pricepem nimic, de aceea au început iar strigătele de protest: „Băi, asta-i tară... nu vapor! Băi, asta-i tară... nu motocicletă!“.

Articol afisat de 1305 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Mihai ILIESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Premium UK domain names
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalĂŁ sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective