Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cãutare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareÎnregistrare 
RSS News Feed - Monitorul de Neamt Retele Sociale si RSS
RSS - Monitorul de Neamt
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Optiuni Paginã Optiuni paginã
Adaugã in Favorites Adaugã in Favorites
Seteazã Paginã de start Seteazã Paginã de start
Tipãreste pagina Tipãreste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 20 Ianuarie 2007
Tipreste articolul - Varianta pentru imprimant Trimite acest articol unui prieten  prin email
PUNCTUL PE „i“: Tara arde si baba citeste belete

PUNCTUL PE „i“: Tara arde si baba citeste belete

Ne tot ntrebm de ce naiba toate ne merg pe dos, de ce trebuie s treac atta timp ca s intrm si noi n rnd cu oamenii. Ne tot ntrebm cnd se vor termina scandalurile politice, cnd lupta pentru ciolan va fi nlocuit cu lupta pentru binele trii. Parc sntem blestemati, soart poate explicabil prin istoria noastr mioritic... Cic ntr-o tar a venit unul zbanghiu si s-a pus presedinte. A dat un HCM prin care decreta clar c „doi si cu doi fac nou“. Atunci studentii au iesit imediat n drum, protestnd mpotriva tmpeniei si scandnd n gura mare pe strzi adevrul: „Bi, asta-i tara, nu-i toat domeniu regal, doi si cu doi fac patru!“. Fortele de ordine i-au arestat, i-au dus la marginea pdurii si i-au mpuscat. A venit unul imediat dup rzboi si s-a pus presedinte. A dat un HCM prin care decreta clar c „doi si cu doi fac opt“. Atunci studentii au iesit imediat n drum, protestnd mpotriva tmpeniei si scandnd n gura mare pe strzi adevrul: „Bi, asta-i tar, nu-i o uniune a sovietelor, doi si cu doi fac patru!“. Studentii au fost luati pe sus, dusi la marginea pdurii si mpuscati. A venit altul si s-a pus presedinte. A dat o Hotrre de Guvern prin care decreta clar c „doi si cu doi fac sapte“. Atunci studentii au iesit imediat n drum, protestnd mpotriva tmpeniei si scandnd n gura mare pe strzi adevrul: „Bi, asta-i tar, nu editur comunist-hidrologic, doi si cu doi fac patru!“. Au fost luati pe sus, dusi la marginea pdurii si mpuscati. A venit apoi alt individ si s-a pus presedinte. A dat o Ordonant de Urgent prin care decreta clar c „doi si cu doi fac sase“. Atunci studentii au iesit imediat n drum, protestnd mpotriva tmpeniei si scandnd n gura mare pe strzi adevrul: „Bi, asta-i tar, nu aduntur de trnisti geologi, doi si cu doi fac patru!“. Au fost arestati, dusi, executati.
A venit dup sta cel dinainte si s-a pus iar presedinte. A dat si el o Ordonant de Urgent prin care decreta clar c „doi si cu doi fac cinci“. Atunci studentii au iesit imediat n drum, protestnd mpotriva tmpeniei si scandnd n gura mare pe strzi adevrul: „Bi, asta-i tar, nu laborator de experiente democratice originale, doi si cu doi fac patru!“.
Fortele de ordine i-au luat de pe strzi si i-au dus la marginea pdurii, acolo unde a venit si presedintele si i-a servit cu o cup de sampanie. El le-a spus tinerilor:
- Mi, drag ! De ce tot iesiti n strad si tot faceti scandal, de ce tulburati iar apele, ce tot o blciti, vreti s revin iar tara la vremurile de trist amintire cnd doi si cu doi era egal cu nou?
Acum avem alt conducere, recent au aprut o groaz de bilete din care rezult c un presedinte plus un premier nu fac CE si CT trebuie! Nu mai pricepem nimic, de aceea au nceput iar strigtele de protest: „Bi, asta-i tar... nu vapor! Bi, asta-i tar... nu motociclet!“.

Articol afisat de 1233 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Mihai ILIESCU)
Adaug comentariul tu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politic Stiri Politic
Stiri Sntate Stiri Sntate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Powered by SiteManager CMS
©2003-2006 Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui site apartin în totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totalã sau partialã a materialelor este permisã numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective