Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Martie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Istoria UE, prezentatã elevilor de la Colegiul „Stefan cel Mare“,

• „este un program educativ prin care dorim sã familiarizãm elevii cu istoria devenirii Uniunii Europene“, a declarat Elisabeta Pascu, directorul adjunct al institutiei de învãtãmînt

Colegiul National „Stefan cel Mare“ din Tîrgu Neamt organizeazã, zilnic, în aceastã sãptãmînã, actiuni prin care se serbeazã 50 de ani de la semnarea „Tratatului de la Roma“ - tratat de instituire a Comunitãtii Europene - prima sursã de legislatie comunitarã. Actiunile au loc dupã orele de curs, pentru ca atît elevii, cît si cadrele didactice sã poatã participa la sesiuni de comunicãri stiintifice. „Este un program educativ prin care dorim sã familiarizãm elevii cu istoria devenirii Uniunii Europene. Copiii participã cu desene si lucrãri literare, unele premiate la concursuri nationale“, a declarat Elisabeta Pascu, directorul adjunct al Colegiului National „Stefan cel Mare“. Seria actiunilor organizate de liceul tîrgmentean a debutat, luni, cu un simpozion interdisciplinar cu tema „România - punte crestinã între orient si occident, în contextual integrãrii în Uniunea Europeanã“, coordonator fiind profesor doctorand Elisabeta Pascu. Marti a avut loc expozitia de desene a elevilor, cu tema „istoria devenirii Uniunii Europene“, sub îndrumarea profesorului Anca Corduneanu. Pentru miercuri, a fost planificatã sesiunea de comunicãri stiintifice, sub genericul „Aderarea României la Uniunea Europeanã - avantaje si dezavantaje - intergrarea României în presa internationalã, coordonator fiind profesor Luminita Bordianu. Programul se va încheia vineri, cînd este planificatã o microsesiune de comunicãri stiintifice, cu tema „România Europeanã de azi si de mîine“, coordonator fiind professor Anca Corduneanu.

Articol afisat de 2893 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(R. AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de individ la data 21.03.2007 21:05
Istoria devenirii UE :asta da exprimare de LITERAT !!!
Doamna doctoranda Pascu ar face mai bine daca le-ar povesti elevilor istoria ei , SI ANUME CUM A DAT EA PLICUL CU BANI SA AJUNGA DIRECTOARE ,cum a avut aventuri cu elevii , cum au scos-o elevii si parintii de la clasa deoarece nu au fost multumiti de pedagogia ei , cum ia plocoane de la elevi si parinti , cum rezolva matrapazlacurile lui Mocanu, cum falsifica notele pe la examen. Apropo : stiati stimati elevi ca doamna a fost prinsa vara trecuta marind notele la capacitate? Si prin pilele dumneaei a aranjat cu madam Drexler sa fie scoasa basma curata la Minister?ASTA DA ISTORIE DE UE!!!!
Ad�ugat de profesor la data 14.04.2007 06:00
secera si ciocanul
mai este inca directoare? am auzit ca are curajul sa se inscrie din nou la examen , desi ministerul a sanctionat-o dupa frauda de la bac-ul 2006.SUBTIRE OBRAZ MAI ARE!huoooooo!!!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective