Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sefa ISJ, evaluatã de minister peste douã luni

Profesoara Dorina Luminita Drexler, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, va trece prin furcile caudine ale unei evaluãri în cursul lunii iulie 2007. Anuntul a fost fãcut de ministrul educatiei, cercetãrii si tineretului, Cristian Adomnitei. „Inspectorii generali au datoria sã mã informeze cînd ceva nu este în regulã. De aceea ocupã functia. Oricum, pentru toti vor urma evaluãri în luna iulie“, a declarat ministrul Cristian Adomnitei în timpul unei vizite printr-un judet din tarã, în care a gãsit mai multe nereguli.
Pînã acum, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Neamt a iesit bine la toate controalele la care a fost supusã de cãtre reprezentantii Ministrului Educatiei si Cercetãrii, pe vremea cînd ministru era profesorul Mihail Hãrdãu. În urmã cu trei luni, la sediul Inspectoratului Scolar al judetului Neamt a venit o echipã complexã de la minister, care a evaluat activitatea institutiei din care se dirijeazã învãtãmîntul nemtean. Desi s-au dat asigurãri cã vor fi fãcute publice concluziile trase de pe urma controlului, pînã acum nu s-a auzit nimic. Dar faptul cã profesoara Dorina Luminita Drexler a rãmas pe functie dã de înteles cã nu i s-a imputat nimic în activitatea sa de manager. Ea a obtinut functia de inspector scolar general în urma unui concurs pe care l-a organizat ministerul de resort si peste care a trecut cu bine. Rãmîne de vãzut cum va iesi dupã evaluarea din luna iulie. Atunci, vor trece prin filtrele noii conduceri a Ministerului Educatiei, Cercetãrii si Tineretului toti inspectorii scolari generali din tarã.

Articol afisat de 1611 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(S TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de individ la data 08.05.2007 09:55
Se face si control pshiatric la evaluarea din iulie?
Este normal ca rezultatele ultimei evaluari a dorinei sa nu se faca publice , doar ministrul hardau e de la PD , iar doamna cocheteaza impreuna cu pinalti si cu prefectu' mocanu cu PLD.In orice caz se recomanda noului ministru introducerea in metodologia de evaluare a inspectorlor sefi si a probei:"Cat de sanatos sunt la cap!" Succes , doamna.Nu te vad bine la aceasta proba.
Ad�ugat de Ochiul_public la data 19.05.2007 06:19
Individule, mai informeaza-te!
Profesorii sunt evaluati periodic de catre psiholog. Asta ca sa stiti si dumneavoastra. Asa ca nu va mai ingrijorati pentru doamna Drexler. Comisia ministeriala care a evaluat-o pe d-na Drexler de doua ori pana acum va fi aceeasi si la evaluarea din iulie. Mi s-a parea cel putin dubios, ca sa nu spun altfel, ca intr-un timp atat de scurt scurs intre cele trei (!) evaluari de la Minister Dorina Drexler sa fie gasita (brusc) incompetenta pentru functia pe care o ocupa. Mentionez ca la concursul pentru ocuparea postului de Inspector Scolar General a obtinut locul 7 pe tara, fapt care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe cei care o critica cu atata pasiune. Plus faptul ca la aceste evaluari a iesit bine. Doua evaluari, iar a treia cu aceeasi comisie. Rezultatul din iulie va fi cel putin interesant de urmarit.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective