Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2007
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Iulie 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Suspiciuni de substituire a autorului unui accident mortal

• politistii verifica o serie de zvonuri aparute Ă®n legatura cu evenimentul rutier ce a dus la decesul unei persoane din Farcasa • oamenii legii au primit informatii conform carora la volanul masinii se afla o alta persoana •

O echipa, formata din cinci politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere, s-a deplasat ieri la Farcasa pentru a verifica o noua ipoteaza Ă®n cazul accidentului mortal petrecut sĂ®mbata, 30 iunie, pe raza localitatii. Noile informatii, obtinute de politisti, ar arata ca autorul accidentului ar fi o cu totul alta persoana decĂ®t cea care s-a prezentat la politie. „Deocamdata, sĂ®nt niste zvonuri si nu ne putem pronunta. Facem verificari ca sa vedem daca gasim si probe pentru ca aceste zvonuri sa se confirme“, a declarat comisarul sef Stelica Bezim, adjunctul sefului Politiei Neamt.
Conform informatiilor obtinute si de catre cotidianul nostru, la volanul masinii nu s-ar fi aflat Cristian N., ci o cu totul alta persoana. De altfel, masina apartine unui cunoscut gaterist din zona, care este cumnat cu autorul declarat al accidentului. Se pare ca exista martori care ar fi vacut o alta persoana la volan, si nu pe Cristian N.
Modul în care au decurs lucrurile arata ca ceva este necurat la mijloc, însa aceste aspecte vor fi clarificate cu siguranta de politisti.
Reamintim ca Cristian N., în vîrsta de 39 de ani, din Borca, a fost autorul unui accident mortal dupa care a parasit locul faptei. Evenimentul a avut loc sîmbata, 30 iunie, în jurul orei 16, în satul Frumosu, comuna Farcasa. Oficial, politistii spun ca Cristian N., de 39 de ani, din comuna Borca, conducea un Nissan Pathfinder, pe directia Borca-Poiana Teiului. Ajuns în satul Frumosu, datorita neatentiei în conducere, soferul l-a observat tîrziu pe Gavril L., de 76 de ani, din localitate, care se deplasa regulamentar pe acostament. Impactul, deosebit de violent, a dus la decesul pietonului. Imediat dupa producerea accidentului, soferul a parasit locul faptei, fiind gasit ulterior de politisti. Nu se stie ce explicatii a oferit autorul politistilor privind gestul sau de a fugi de la locul faptei. Cu siguranta, dat fiind faptul ca evenimentul s-a petrecut ziua, au existat martori. Oamenii legii vor trebui sa afle si sa probeze faptul ca la volan se afla Cristian N., care nu este proprietarul autoturismului, si nu o alta persoana.

Articol afisat de 1805 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.MURARU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective