Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Septembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Nu sînt ranchiunos si nu port pica nimanui“

„Nu sînt ranchiunos si nu port pica nimanui“

• a declarat Marian Purica, referindu-se la despartirea de Ceahlaul • el evolueaza acum la FCM Cîmpina • „Cred ca în urma investitiilor, Ceahlaul trebuia sa mearga mai bine“, a mai spus jucatorul care a evoluat 10 sezoane pentru clubul pietrean •

Marian Purica este unul dintre jucatorii care au parasit Ceahlaul înainte de începerea noului sezon competitional, decizia de renuntare la acesta surprinzînd pe multi dintre suporterii pietrenilor. A surprins mai mult prin anuntarea tîrzie a jucatorului ca serviciile sale nu mai sînt de folos Ceahlaului, fapt care l-a si deranjat la momentul acela, si pîna la urma fotbalistul care a evoluat la Piatra Neamt 10 sezoane a ajuns la FCM Cîmpina. „Mi-am dorit mult sa joc, iar la FCM Cîmpina sînt sub forma de împrumut pentru un an“, a spus Purica (foto). Fotbalistul a recunoscut ca s-a gîndit bine si la bani atunci cînd a ales sa mearga la Cîmpina, oferta financiara a prahovenilor fiind mult mai buna decît ce i-a oferit FCM Bacau si Dunarea Galati. „Sînt multumit din toate punctele de vedere. Joc în Liga a II-a si nu a III-a cum ar fi fost daca ramîneam la Piatra Neamt. Ma simt bine la Cîmpina si cred ca o clasare în prima jumatate a clasamentului, asa cum s-a impus obiectivul, este realizabila. Avem o echipa buna, iar pretentiile ar putea creste în viitor“, a precizat Marian Purica. El este coleg la FCM Cîmpina cu Ionut Enache, un alt fost jucator al Ceahlaului, transferat în aceasta vara de antrenorul Stefan Nanu.
Purica a recunoscut ca inima sa a ramas la Piatra Neamt, la Ceahlaul. ÃŽntrebat daca nu poarta pica cuiva din conducerea galben-negrilor, fostul jucator pietrean a spus: „Nu sînt ranchiunos si nu port pica nimanui, ca nu am de ce. Fiecare antrenor îsi face planurile asa cum considera, asa ca am înteles situatia. ÃŽi urez domnului Hizo multa bafta, pentru ca va avea nevoie“. El i-a multumit si lui Gheorghe Stefan pentru acordul dat pentru transferul lui la Cîmpina. „Nici nu se pune problema ca Ceahlaul sa nu scape de retrogradare. ÃŽmi doresc foarte mult asta si consider ca Ceahlaul este o echipa mai buna decît multe altele din Liga I, si urmaresc prestatiile lor. Cred ca în urma investitiilor, Ceahlaul trebuia sa mearga mai bine“, a completat jucatorul.
Marian Purica are 28 de ani, iar în ultimele zece campionate a evoluat numai pentru Ceahlaul Piatra Neamt, în Divizia A sau B, dupa ce cariera sa de junior a început-o la Textila Buhusi. În acest sezon, Purica a jucat în meciul FCM Poiana Cîmpina - CSM Focsani 1-0. Prahovenii se situeaza dupa doua etape în Liga a II-a, Seria I, pe locul 10.

Articol afisat de 1768 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective