Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cel mai harnic postas, premiat de Monitorul

Postasul Cezar Ioan Cãprioarã din comuna Tasca „a spart“ piata abonamentelor pe luna noiembrie la Monitorul. ÃŽn urma unei adevãrate întreceri cu sine, acesta a atins „cota“ de 120 de abonamente, fatã de doar 20-30, cîte înregistra în lunile anterioare. Recordul sãu a surprins pînã si conducerea OPRM Bicaz, oficiul de care apartine Ghiseul Tasca, aspect desprins din faptul cã cea care a tinut sã anunte prima conducerea ziarului, de performanta postasului, a fost chiar sefa institutiei, Margareta Maftei. Drept recunoastere, Monitorul l-a rãsplãtit pe postasul Cãprioarã cu un premiu în bani, constînd în suma de 2,5 milioane lei vechi. Premiul a fost însotit de trofeul „Cupa Monitorului de Neamt“ si „Diploma celui mai harnic factor postal“, distinctii înmînate ieri, 12 octombrie, direct la locul de muncã al laureatului. Despre modul de actiune întreprins pentru spargerea propriului record aveam sã aflãm chiar de la Cezar Ioan Cãprioarã: „Am realizat aceastã performantã ca urmare a unei activitãti ceva mai intense în a determina cetãtenii comunei Tasca sã facã abonament la Monitorul, explicîndu-le cã acest ziar este unul dintre cele mai interesante si cuprinzãtoare în informatii de la nivel de judet. Oamenii m-au înteles si, astfel, am cîstigat si eu si ei. Doresc sã mentin si-n lunile urmãtoare numãrul de abonamente, asta, însã, în conditiile în care si redactia ziarului va tine cont de doleantele cititorilor sãi“. Dintre doleantele la care s-a referit, am retinut extinderea unor informatii externe, din care sã nu lipseascã cele privind piata europeanã a muncii si reintroducerea în cotidian a rubricii „Horoscop“. Cezar Cãprioarã a tinut sã aparã în ziar, cu prilejul premierii sale, si numele cîtorva cititori perseverenti ai Monitorului, care au abonament de 5-6 ani, cam tot atît timp de cînd Cezar Cãprioarã lucreazã în Posta Românã. „Vreau sã-i amintesc pe Neculai Saon, Simion Zait, Margareta Focsa, Elena Scurtu si lista ar putea continua“.

Articol afisat de 1688 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ion ASAVEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de haralambie la data 16.10.2007 14:28
Cel mai harnic comentator
Asa cum Monitorul a premiat cel mai harnic postas, asa ar trebui sa premieze pe cel mai harnic comentator al acestor articole.
Sa dea chiar si un premiu pentru cel mai de calitate comentariu.
Nu m-as supara daca mi-ar trimite zinic un exemplar si chiar mi-as da adresa la tel:0748379704.Numai sa fiu printre cei alesi!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective