Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

O bãtrînã si-a dat duhul în fata mãnãstirii Vãratec

• miercuri a fost o zi cu patru tragedii • un angajat al firmei Silvex a decedat într-un accident de muncã la Pipirig •

Agripina S., de 74 de ani, din Petricani, a decedat ieri, în parcarea din fata mãnãstirii Vãratec, în jurul orei 11. Martorii le-au spus politistilor cã bãtrîna se simtea rãu si cã, la un moment dat, a cãzut din picioare. Din verificãri a rezultat cã septuagenara era luatã în evidentã ca suferind de afectiuni cardiovasculare.
În aceeasi zi, Viorel C., în vîrstã de 31 de ani, din satul Dolhesti, comuna Pipirig, si-a pierdut viata în urma unui groaznic accident de muncã produs într-o pãdure din apropierea localitãtii. Bãrbatul, angajat al firmei Silvex Piatra Neamt, în functia de fasonator mecanic, tãiase un arbore cu drujba. Dupã doborîre, o ramurã groasã s-a desprins de lîngã trunchi si l-a lovit din spate, în cap, omorîndu-l pe loc. Colegii i-au sãrit în ajutor, a fost chemat imediat si medicul de la Dispensarul Pipirig, dar nimic nu l-a mai putut readuce pe tînãr la viatã. A fost demaratã o anchetã pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs accidentul de muncã. Corpul neînsufletit a fost depus la morga Spitalului din Tîrgu Neamt în vederea efectuãrii necropsiei. Nu este singurul eveniment tragic produs, ieri, în zona Tîrgu Neamt. Politia orasului a mai fost sesizatã despre douã decese, pentru care s-au întocmit dosare de moarte suspectã.
ÃŽn jurul orei 9, s-a anuntat faptul cã Ana C., de 49 de ani, din satul Pîtîligeni, Pipirig, a fost gãsitã decedatã în locuintã. Din primele verificãri a rezultat cã femeia mai consuma alcool, pe cadavru nefiind urme de violentã. Un alt eveniment trist a avut loc la Dumbrava Rosie, unde Ioan A., de 36 de ani, a suferit ieri un stop cardio-respirator ale cãrui cauze au rãmas necunoscute. Bãrbatul a fost gãsit în casã, în stare de inconstientã, de cãtre sotia sa, care a solicitat Ambulanta. Manevrele de resuscitare n-au dat nici un rezultat. Socatã de deces, sotia lui Ioan A., a spus cadrelor medicale cã bãrbatul a fost extrem de afectat de faptul cã în urmã cu cîteva luni le-a ars casa. Conform declaratiilor sotiei decedatului, acestuia i-a fost foarte rãu miercuri searã, cînd a vãrsat. Femeia a tinut sã precizeze cã, atunci, seara, în jurul lui a simtit miros de clor, ceea ce a fãcut-o sã se gîndeascã la faptul cã sotul a bãut hipoclorit cu intentia de a se sinucide. Numai cã, dacã s-ar fi întîmplat asa, decesul ar fi survenit în seara cu pricina. „Cred cã în timp ce vomita, pacientul s-a înecat cu propriile secretii care i-au ajuns pînã în plãmîn, avînd în vedere cã am aspirat de la nivelul traheei foarte mult lichid. Sotia spunea cã în urmã cu cîteva zile el a cãzut si s-a lovit la cap, dar a refuzat categoric sã meargã la spital. Nu cred însã cã acesta ar fi motivul decesului. Vom afla exact ce s-a întîmplat la efectuarea necropsiei. Oricum, îmi pare rãu cã nu am putut sã îl salvez si de data asta. ÃŽn douã rînduri l-am smuls din ghearele mortii, acesta suferind socuri anafilactice pe fondul alergic pe care îl avea“, a declarat doctor Letitia Damoc, director al Serviciului Judetean de Ambulantã Neamt.

Articol afisat de 1831 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(R. AANEI, L.ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective