Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Rezultatele proaste au schimbat antrenorii de la Unic

• presedintele Vasile Ouatu i-a reprosat lui Petricã Stancu jocul slab si rezultatele sub asteptãri de pînã acum • antrenor principal va fi sîrbul Branko Gajic, ajutat de conationalul sãu Aleksander Rajcic •

Unic Piatra Neamt are o nouã conducere tehnicã, celei vechi, formate din Petricã Stancu, Aurel Cazacu si Mihaela Voivod, reprosîndu-i-se lipsa de rezultate în meciurile importante, adicã cele cu Dinamo, Galati si Bacãu, dar si jocul lipsit de spectaculozitate si eficacitate. Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului, a gîndit aceastã mutare dupã înfrîngerea cu Stiinta Bacãu, pierdut cu 1-3 în turul sezonului regulat al Diviziei A1. Desi oficialul pietrean s-a gîndit initial la un tehnician român, se pare cã pe filiera Metal Galati, s-a ajuns la numele lui Branko Gacic (foto), un sîrb în vîrstã de 28 de ani ce va fi ajutat în pregãtirea echipei de un conational, Aleksander Rajcic. Trebuie mentionat cã Branko Gajic este actualul antrenor principal al nationalei de cadete a Serbiei si cã în trecut a fost secundul lui Zoran Terzic, principal la CSU Metal Galati, pe vremea cînd ambii erau la cîrma echipei Steaua Rosie Belgrad. „Am vrut sã produc un soc la echipã si sã le fac pe jucãtoare sã aibã altã evolutie si altã încredere în fortele proprii. ÃŽi reprosez lui Petricã Stancu faptul cã nu a avut rezultate, iar jocul a suferit în multe momente. Am încheiat colaborarea pe cale amiabilã. Am ales pe antrenorul sîrb pentru cã vreau ca echipa sã arate si alt volei decît pînã acum“, a declarat Vasile Ouatu, presedintele de onoare al Unicului.
Obiectivul pe care conducerea clubului l-a stabilit celor doi antrenori ai alb-albastrelor este terminarea sezonului regulat între primele patru echipe ale campionatului, iar pe plan international, accederea în cea mai înaltã fazã a Cupei Challenge, adicã sã se califice în „Final Four“, turneul final la capãtul cãruia se va decide noua cîstigãtoare a întrecerii continentale. Branko Gajic si Aleksander Rajcic vor ajunge la Piatra Neamt mîine, urmînd a li se face prezentarea în cadrul unei conferinte de presã. Tot mîine, cei doi vor cunoaste efectivul cu care vor lucra în acest sezon si vor conduce primul antrenament.
Primul meci al echipei pietrene, cu Branko Gajic si Aleksander Rajcic pe banca tehnicã, va fi sîmbãtã dupã-amiazã, în Sala Ceahlãul, cu Universitatea Cluj.

Articol afisat de 2871 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective