Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Decembrie 2007
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Un dar de Cr´┐Żciun pentru Denisa

Denisa Maria Cioat´┐Ż este un copil ca toti ceilalti din jurul ei. Frumos, inteligent, zglobiu si plin de viat´┐Ż. Dincolo de toate acestea, la numai zece ani se arat´┐Ż a fi animat de o mare dragoste pentru muzic´┐Ż si vr´┐Żjit de sonorit´┐Żtile melodioase ale c´┐Żntecului. S´┐Żmb´┐Żt´┐Ż la pr´┐Żnz, ´┐Żn sala de spectacole a Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, ´┐Żn preajma s´┐Żrb´┐Żtorilor de iarn´┐Ż, Denisa si-a invitat familia, prietenii, cunoscutii si fanii pentru a fi martori ai unui eveniment care, de bun´┐Żseam´┐Ż, pentru ea reprezint´┐Ż cel mai frumos dar de Cr´┐Żciun pe care l-a primit din partea celor dragi si pe care, la r´┐Żndul ei, l-a oferit cu ´┐Żntreaga inim´┐Ż celor prezenti. Dou´┐Ż discuri si un videoclip, realizate la Casa Venus Media din Bucuresti. Dou´┐Żsprezece piese pe discul „´┐Żn jurul meu“ si sapte c´┐Żntece de iarn´┐Ż pe cel intitulat „Noaptea sf´┐Żnt´┐Ż“.
Gratie protectorilor ei, mama, bunica, str´┐Żbunica de optzeci si trei de ani care a tinut mortis s´┐Ż fie prezent´┐Ż la festivitate, directorul Doru Spiridonescu si cunoscutul om de afaceri Culit´┐Ż T´┐Żr´┐Żt´┐Ż, ceremonia lans´┐Żrii a avut toate ingredientele unui eveniment de anvergur´┐Ż, ´┐Żncep´┐Żnd cu invitatii de onoare si termin´┐Żnd cu reprezentantii mass-media locale.
Piesele s´┐Żnt semnate de Marcel Iorga, Cristian Alivej si Virgil Popescu, iar videoclipul este cel al piesei „Cine-a n´┐Żscocit minciuna“, muzica apartin´┐Żnd lui Marcel Iorga, care, ca orice artist ce se ia ´┐Żn serios, a tinut s´┐Ż fie prezent la lansare, ca si directorul Casei de productie „Venus Media“ Vlad Mustiuc, care a f´┐Żcut prezentarea, iar textul Monic´┐Żi Coman.
Despre viitorul ei ´┐Żn muzic´┐Ż, Denisa se arat´┐Ż a fi pe c´┐Żt de pertinent´┐Ż, pe at´┐Żt de realist´┐Ż: „´┐Żmi doresc s´┐Ż continui cariera aceasta si dac´┐Ż nu o s´┐Ż mai pot face, s´┐Ż am m´┐Żcar o amintire frumoas´┐Ż.“
Ca orice bunic´┐Ż fericit´┐Ż, cea a Denisei se arat´┐Ż ´┐Żnc´┐Żntat´┐Ż de succesul nepotelei si de faptul c´┐Ż harul muzical s-a perpetuat ´┐Żn familie: „Eu s´┐Żnt tare m´┐Żndr´┐Ż pentru c´┐Ż si mie mi-a pl´┐Żcut muzica. Numai c´┐Ż pe vremea c´┐Żnd eram ca ea c´┐Żntam muzic´┐Ż popular´┐Ż. Pe vremea mea nu erau conditiile de afirmare de ast´┐Żzi. Si s´┐Żnt tare m´┐Żndr´┐Ż pentru c´┐Ż a mostenit aceast´┐Ż aplecare c´┐Żtre muzic´┐Ż“.

Articol afisat de 2042 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ioan AMIRONOAIE)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective