Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Un dar de Crãciun pentru Denisa

Denisa Maria Cioatã este un copil ca toti ceilalti din jurul ei. Frumos, inteligent, zglobiu si plin de viatã. Dincolo de toate acestea, la numai zece ani se aratã a fi animat de o mare dragoste pentru muzicã si vrãjit de sonoritãtile melodioase ale cîntecului. Sîmbãtã la prînz, în sala de spectacole a Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, în preajma sãrbãtorilor de iarnã, Denisa si-a invitat familia, prietenii, cunoscutii si fanii pentru a fi martori ai unui eveniment care, de bunãseamã, pentru ea reprezintã cel mai frumos dar de Crãciun pe care l-a primit din partea celor dragi si pe care, la rîndul ei, l-a oferit cu întreaga inimã celor prezenti. Douã discuri si un videoclip, realizate la Casa Venus Media din Bucuresti. Douãsprezece piese pe discul „ÃŽn jurul meu“ si sapte cîntece de iarnã pe cel intitulat „Noaptea sfîntã“.
Gratie protectorilor ei, mama, bunica, strãbunica de optzeci si trei de ani care a tinut mortis sã fie prezentã la festivitate, directorul Doru Spiridonescu si cunoscutul om de afaceri Culitã Tãrîtã, ceremonia lansãrii a avut toate ingredientele unui eveniment de anvergurã, începînd cu invitatii de onoare si terminînd cu reprezentantii mass-media locale.
Piesele sînt semnate de Marcel Iorga, Cristian Alivej si Virgil Popescu, iar videoclipul este cel al piesei „Cine-a nãscocit minciuna“, muzica apartinînd lui Marcel Iorga, care, ca orice artist ce se ia în serios, a tinut sã fie prezent la lansare, ca si directorul Casei de productie „Venus Media“ Vlad Mustiuc, care a fãcut prezentarea, iar textul Monicãi Coman.
Despre viitorul ei în muzicã, Denisa se aratã a fi pe cît de pertinentã, pe atît de realistã: „ÃŽmi doresc sã continui cariera aceasta si dacã nu o sã mai pot face, sã am mãcar o amintire frumoasã.“
Ca orice bunicã fericitã, cea a Denisei se aratã încîntatã de succesul nepotelei si de faptul cã harul muzical s-a perpetuat în familie: „Eu sînt tare mîndrã pentru cã si mie mi-a plãcut muzica. Numai cã pe vremea cînd eram ca ea cîntam muzicã popularã. Pe vremea mea nu erau conditiile de afirmare de astãzi. Si sînt tare mîndrã pentru cã a mostenit aceastã aplecare cãtre muzicã“.

Articol afisat de 2032 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ioan AMIRONOAIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective