Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2007
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Decembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Demisia presedintelui PC Neamt, respinsã de Bucuresti

• Biroul Politic al PC nu a acceptat demisia presedintelui Miron Smarandache • acesta spune cã va lua o decizie dupã ce va discuta cu Dan Voiculescu •

Biroul Politic al Partidului Conservator nu a acceptat demisia de onoare a liderului local al partidului, Miron Smarandache. Informatia a fost primitã, ieri dupã-amiazã, la putin timp dupã ce s-a terminat sedinta Biroului Executiv a Organizatiei Judetene. Stirea a fost primitã bine de membrii Biroului Executiv care au fost de acord cu decizia venitã de la Bucuresti. Trebuie spus cã sedinta de ieri, de la sediul PC Neamt, a fost una destinsã. Personalitãtile importante ale partidului, prezente la întrunire, au ascultat colindele copiilor si au ciocnit un pahar cu sampanie. Cei prezenti la sedintã au încercat sã-l convingã pe presedintele interimar al PC Neamt sã renunte la demisie. Decizia Biroului Politic al PC, care nu a acceptat demisia de onoare a lui Miron Smarandache, a fost primitã bine de toti cei prezenti la sediul PC Neamt. „Este adevãrat cã Biroul Politic nu a acceptat demisia mea din functie. Eu, însã, nu am luat încã nici o decizie definitivã. Voi face acest lucru dupã ce voi discuta, la începutul lunii ianuarie, cu domnul Dan Voiculescu“, a declarat Miron Smarandache. Reamintim cã presedintele interimar al PC Neamt a renuntat la functie în urma alegerilor europarlamentare din noiembrie. De altfel, întreaga conducere a PC Neamt a renuntat la functii. Miron Smarandache declara atunci cã demisia sa este normalã, fiind o datorie de onoare. Presedintele interimar al PC Neamt declarase, înainte de alegerile pentru Parlamentul European, cã dacã partidul nu va obtine 5% la alegerile europarlamentare, va demisiona din functie, ceea ce s-a si întîmplat. Miron Smarandache nu a pãrãsit scaunul de sef al PC Neamt, el fiind de acord sã pãstreze functia pînã la organizarea alegerilor judetene.

Articol afisat de 1463 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Daniel MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Despot Voda la data 24.12.2007 12:24
PD-L spera sa devina oficial in ianuarie
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus ieri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PD-L ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
"Nici un fel de obiectie nu ar putea fi adusa din acest punct de vedere. Este vorba de o simpla formalitate. S-au respectat legea partidelor politice, toate cerintele juridice privind comasarea celor doua partide si cele privind respectarea modificarii numelui, a statutului, a programului politic, a semnului electoral si a semnului permanent", a declarat vicepresedintele PD-L.
Valeriu Stoica a aratat ca daca nu vor fi contestatii decizia finala privind infiintarea PD-L ar fi trebui sa fie data de catre instanta in luna ianuarie, iar daca vor fi contestatii s-ar putea prelungi pana in luna februarie. "Eu sper sa fie luna ianuarie", a adaugat Stoica.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective