Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Ianuarie 2008
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Carmen Saeculare“ si-a stabilit preturile pentru acest an

• consilierii judeteni au aprobat tarifele pentru cursurile care se desfăsoară la centru • acestea sînt valabile începînd cu 1 ianuarie 2008 •

Consilierii judeteni au avizat, în sedinta care a avut loc în ultimele zile ale lui 2007 taxele si tarifele percepute de Centrul pentru Cultură si Arte „Carmen Saeculare“ Piatra Neamt pentru anul fiscal 2008. Astfel, pentru închirierea autocarului pe care îl detine, societătile comerciale vor plăti cîte 3 lei pe kilometru, iar unitătile bugetare cîte 2,5 lei pe kilometru. Cei interesati de a urma cursuri de canto (clasic) vor plăti 70 de lei pe lună, pentru actorie - 40 de lei pe lună, cursurile de pian se plătesc cu 70 de lei pe lună, cele de orgă - 50 de lei pe lună, clarinet - 60 de lei pe lună, acelasi pret au si cursurile de saxofon, pentru chitară trebuie plătiti 50 de lei pe lună, iar pentru urmarea cursurilor de pictură, cei interesati vor avea de achitat cîte 25 de lei pe lună. Sînt gratuite cursurile de dans popular si tesut-cusut.
Participarea ansamblului folcloric la diferite manifestări culturale se taxează cu sume între 2.000 si 6.000 de lei pe concert, în functie de importanta manifestării, de programul cerut si colaborarea unor artisti, iar serciviile de sonorizare se taxează între 500 si 1.000 de lei pe manifestare, majorat în functie de durata si complexitatea serviciului asigurat.
Odată cu stabilirea acestor taxe au fost fixate si tarifele practicate pentru biletele de intrare la spectacolele organizate de Centrul pentru Cultură si Arte „Carmen Saeculare“.
Astfel, în cadrul stagiunii muzicale, pretul este de 5 lei pe spectacol, iar elevii, studentii si pensionarii vor avea o reducere de 50%. La Festivalul „Vacante muzicale“, pretul unui abonament va fi de 10 lei pentru spectacole în sală si aer liber. „Centrul pentru Cultură si Arte «Carmen Saeculare» Neamt are în dotare un autocar care este folosit atît pentru activitatea proprie - deplasarea Ansamblului Folcloric «Floricică de la Munte», în cadrul Festivalului «Vacante muzicale» si Festivalului international de folclor, cît si pentru obtinerea unor venituri care vin în completarea subventiilor“, a declarat profesorul Constantin Alupului-Rus, directorului centrului.
Dat fiind faptul că activitatea centrului se desfăsoară cu sprijinul Consiliului Judetean, care îi asigură finantarea, orice venit suplimentar este în avantajul bugetului judetului. Tocmai de aceea consilierii au aprobat tarifele care au intrat în vigoare începînd cu 1 ianuarie 2008, astfel încît centrul să intre în posesia unor bani si descurcîndu-se prin forte proprii.

Articol afisat de 1399 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TĂRNĂ)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective