Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Carmen Saeculare“ si-a stabilit preturile pentru acest an

• consilierii judeteni au aprobat tarifele pentru cursurile care se desfãsoarã la centru • acestea sînt valabile începînd cu 1 ianuarie 2008 •

Consilierii judeteni au avizat, în sedinta care a avut loc în ultimele zile ale lui 2007 taxele si tarifele percepute de Centrul pentru Culturã si Arte „Carmen Saeculare“ Piatra Neamt pentru anul fiscal 2008. Astfel, pentru închirierea autocarului pe care îl detine, societãtile comerciale vor plãti cîte 3 lei pe kilometru, iar unitãtile bugetare cîte 2,5 lei pe kilometru. Cei interesati de a urma cursuri de canto (clasic) vor plãti 70 de lei pe lunã, pentru actorie - 40 de lei pe lunã, cursurile de pian se plãtesc cu 70 de lei pe lunã, cele de orgã - 50 de lei pe lunã, clarinet - 60 de lei pe lunã, acelasi pret au si cursurile de saxofon, pentru chitarã trebuie plãtiti 50 de lei pe lunã, iar pentru urmarea cursurilor de picturã, cei interesati vor avea de achitat cîte 25 de lei pe lunã. Sînt gratuite cursurile de dans popular si tesut-cusut.
Participarea ansamblului folcloric la diferite manifestãri culturale se taxeazã cu sume între 2.000 si 6.000 de lei pe concert, în functie de importanta manifestãrii, de programul cerut si colaborarea unor artisti, iar serciviile de sonorizare se taxeazã între 500 si 1.000 de lei pe manifestare, majorat în functie de durata si complexitatea serviciului asigurat.
Odatã cu stabilirea acestor taxe au fost fixate si tarifele practicate pentru biletele de intrare la spectacolele organizate de Centrul pentru Culturã si Arte „Carmen Saeculare“.
Astfel, în cadrul stagiunii muzicale, pretul este de 5 lei pe spectacol, iar elevii, studentii si pensionarii vor avea o reducere de 50%. La Festivalul „Vacante muzicale“, pretul unui abonament va fi de 10 lei pentru spectacole în salã si aer liber. „Centrul pentru Culturã si Arte «Carmen Saeculare» Neamt are în dotare un autocar care este folosit atît pentru activitatea proprie - deplasarea Ansamblului Folcloric «Floricicã de la Munte», în cadrul Festivalului «Vacante muzicale» si Festivalului international de folclor, cît si pentru obtinerea unor venituri care vin în completarea subventiilor“, a declarat profesorul Constantin Alupului-Rus, directorului centrului.
Dat fiind faptul cã activitatea centrului se desfãsoarã cu sprijinul Consiliului Judetean, care îi asigurã finantarea, orice venit suplimentar este în avantajul bugetului judetului. Tocmai de aceea consilierii au aprobat tarifele care au intrat în vigoare începînd cu 1 ianuarie 2008, astfel încît centrul sã intre în posesia unor bani si descurcîndu-se prin forte proprii.

Articol afisat de 1509 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective