Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
PROFA SEXY DE PE „MESS“

PROFA SEXY DE PE „MESS“

Rãzbunare cu poze compromitãtoare?

• poze erotice ale unei foste profesoare de românã din Roman au ajuns pe Internet • aceasta ar putea fi victima unui act de rãzbunare dupã divort • s-au a unui „prieten“ • între timp, tînãra si-a dat demisia din învãtãmînt • cele 32 de cadre i-au lãsat
„muti“ pe fostii elevi ai profesoarei

O tînãrã profesoarã de la un cunoscut liceu romascan, dar care a demisionat între timp, a ajuns sã facã „deliciul“ fostilor elevi, printr-un potpuriu de fotografii care mai de care mai deocheate, intrate în circuitul utilizatorilor de Yahoo Messenger. Este vorba despre 32 de imagini, în care fostul cadru didactic îsi expune cele mai intime pãrti ale trupului, folosind inclusiv „recuzitã“ de genul lenjeriei sau a unei... mãsti. Aceasta a predat, pînã anul trecut, limba si literatura românã. S-ar pãrea cã este victima unui act de rãzbunare dupã divort, sau a unui „amic“ care a intrat în posesia pozelor. Cum au ajuns acele fotografii, fãcute se pare într-un apartament, pe Internet, nu se stie, cert fiind însã faptul cã imaginile i-au „marcat“ pe tinerii care le-au vãzut si s-au împînzit cu repeziciune în oras. Pozele „fac furori“ în special la liceul unde tînãra a predat. Din motive lesne de înteles, vom proteja imaginea persoanei în cauzã si nu vom face publice numele acesteia, institutia la care a lucrat sau compania unde este angajatã în prezent. „ÃŽmi spusese mai de mult, de pe la sfîrsitul anului trecut, un prieten cã a vãzut poze cu fosta mea profesoarã de românã, dar nu prea mi-a venit a crede. Dupã ceva vreme, mi le-a trimis prin Yahoo Messenger si m-am crucit. Ce pot sã spun... Primul lucru la care m-am gîndit a fost: «Uite cui îi ziceam eu sãrut mîna!». Dupã aceea, mi-am dat seama cã, probabil, nu dînsa si le-a transmis pe Internet. N-avea cum, nimeni sãnãtos la cap nu si-ar da asemenea poze publicului. Se vorbeste cã fostul ei bãrbat le-ar fi postat, dar cine stie... Oricum, multã lume a vãzut pozele si mai nimãnui nu-i vine sã creadã. ÃŽnteleg, sînt fãcute acasã, în spatiu intim, dar chiar sã pozezi asa... Sîntem si noi tineri si mai facem nebunii, dar asta, parcã, nu se face“, a spus un tînãr elev la liceul romascan în cauzã.

A plecat din învãtãmînt

Scandalul fotografiilor nu este strãin nici conducerii institutiei de învãtãmînt sau fostilor colegi de serviciu ai profesoarei. Se „susoteste“ destul de mult pe aceastã temã, însã aceasta nu este „blamatã“ decît, eventual, pentru faptul cã nu a avut grijã sã îsi pãzeascã „imaginea“. „Trebuie spus din start faptul cã persoana în cauzã nu mai este salariata institutiei noastre. Si-a dat demisia din învãtãmînt în vara anului trecut, invocînd o serie de probleme personale. ÃŽncã de atunci, dupã cum am aflat ulterior, s-ar fi plîns cã i-au apãrut pe Internet poze dezbrãcatã, fãrã voia ei. De altfel, la vremea respectivã nimeni nu vãzuse concret aceste fotografii, care au apãrut abia la sfîrsitul anului. Eu am vizualizat doar trei, dar «edificatoare», nu stiam cã au apãrut 32, în total. Probabil au fost fãcute de cãtre fostul sot, care apoi le-a dat publicitãtii, dupã divort. Am mai aflat cã, dupã ce a plecat de la noi, persoana în cauzã s-a angajat la o cunoscutã societate comercialã din oras. Prea multe nu putem comenta, stim cã si elevii au vãzut pozele si circulã printre ei, dar cînd s-a întîmplat asta, repet, respectiva femeie nu mai lucra la noi“, a declarat directorul adjunct al institutiei de învãtãmînt în cauzã.
De mentionat cã toate încercãrile noastre de a o contacta pe persoana în cauzã s-au soldat cu esec. Aceasta, întrucît am dorit sã îi consemnãm un punct de vedere asupra celor petrecute, însã nu am reusit sã obtinem numãrul de telefon, desi am sunat la mai multe posturi de telefon fix, ale unor familii cu acelasi nume ca al fostei profesoare, înainte si dupã cãsãtorie.
ÃŽn plus, de mentionat cã astfel de scandaluri cu tentã sexualã nu au ocolit, în ultimii ani, Romanul sau judetul Neamt. Reamintim, din acest punct de vedere, binecunoscuta „integrare“ în UE a cadrelor de la APIA Neamt, care au fãcut striptease la birou, imaginile ajungînd publice, de asemenea, dintr-un gest de rãzbunare al sotului uneia dintre „protagoniste“. ÃŽn plus, un alt cunoscut colegiu romascan a fost zguduit de aparitia pe Internet a unor alte poze „fierbinti“ în care apãrea o elevã de clasa a IX-a. Imaginile fuseserã postate chiar pe spatiul de stocare public al unui distribuitor local de Internet, la dispozitia oricãrui utilizator al retelei.

Articol afisat de 24033 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Tudor CIOBOTARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Florin la data 10.01.2008 19:01
....Cata URA!
Ok ... ce nu inteleg eu ... om de rand .. de ce m-ar interesa asemenea articol ...dat fiind ca nu mai are nici o legatura cu acel liceu .. CE VREA SA DEMOSTREZE ARTICOLUL ?? al 2-lea lucru femeia are dreptul sa faca dragoste in orice postura ce vrea ea.. de parca noi barbatii nu facem.. dar ne place sa vedem ce fac altii ca noi nu suntem in stare ... si ne macina invidia ... si tare sunt curios ..oare cat a costat asemenea articol de senzatie fara nici o logica si nici ceva din care sa inveti ceva.. MAMA CATA INVIDIE II MACINA PE UNII ! ==FELICITARI DOMNISOARA (am inteles ca e divortata) PROFESOARA faceti parte din categoria femeilor PUTERNICE care stiu sa-si faca viata ... SA-TI MOARA DUSMANII DE INVIDIE!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective