Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Fotbalisti de la Moldocor, la trialul pentru lotul de tineret

• Remus Constantin si Alin Bors fac parte din lotul lãrgit al României • acestia sperã cã vor fi convocati pentru o competitie ce va avea loc în Polonia • pietrenii au început antrenamentele sub comanda antrenorilor Cristi Coroamã si Gabi Bucur •

Portarul Remus Constantin si jucãtorul Alin Bors, de la echipa de fotbal în salã Moldocor Piatra Neamt, sînt la Tîrgu Mures astãzi si mîine, acolo unde are loc primul trial al lotului national de tineret al României. Sub comanda tehnicianului portughez Arthur Melo, principalul echipei City’us Tîrgu Mures, s-au adunat aproape 40 de jucãtori de la toate echipele din tarã, tehnicianul urmînd a alege lotul pe care se va baza în continuare. „Consider cã au ambii sanse de a fi selectionati, pentru cã au jucat în Liga I si pentru cã au valoare. Dacã va fi sã rãmînã unul din ei în lotul tricolor, atunci ne putem declara satisfãcuti cã Moldocorul a ajuns sã dea jucãtori la nationalã. Va fi o bucurie mare pentru toti, deoarece va fi rezultatul muncii tuturor celor de la Piatra Neamt“, a declarat Cristi Vornicu (foto), managerul clubului nemtean. Oficialul nemtean a precizat cã lotul tricolor va merge în Polonia în luna aprilie, urmînd a participa la turneul preliminar al Campionatului European. „Nu cred cã România are vreo sansã, dar este important cã vom fi prezenti la aceste preliminarii si cã tinerii nostri jucãtori vor avea de cîstigat din punctul de vedere al experientei“, a mai spus Cristi Vornicu.
Moldocorul a terminat vacanta ieri, jucãtorii fiind chemati la antrenamente de tehnicienii Cristi Coroamã si Gabi Bucur. Pregãtirea se va face în special în Piatra Neamt, conducerea dorind ca echipa sã efectueze si douã semicantonamente la finalul sãptãmînii, cît si la finalul sãptãmînii viitoare. Nu s-a perfectat încã nici un meci de verificare, conducerii nemtene fiindu-i destul de greu sã facã acest lucru, avînd în vedere cã cele mai apropiate echipe cu care se pot juca meciuri amicale sînt la Galati, Odorheiul Secuiesc si Miercurea Ciuc. „ÃŽncercãm sã facem ceva si din acest punct de vedere, însã posibilitãtile sînt reduse“, a mai precizat Vornicu. ÃŽn ceea ce priveste eventuale modificãri ale lotului echipei nemtene, ele s-ar putea produce. Sigur este faptul cã Dan Lungu îsi va continua cariera la Moldocor Piatra Neamt.
Obiectivul echipei rãmîne clasarea între cele mai bune opt formatii ale clasamentului Ligii I la finalul sezonului regulat. „Asta înseamnã participarea în play-off si cu sigurantã salvarea de la retrogradare. Vom avea meciuri grele în retur, dar credem în sansa noastrã si contãm si pe o anume experientã acumulatã de jucãtori în ultimele sezoane“, a completat managerul pietrean. Moldocor va juca primul meci oficial al anului 2008 pe 27 martie, în Sala Ceahlãul, cu ardelenii de la Clujana Cluj Napoca.

Articol afisat de 1805 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective