Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 10 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Mi-as dori sã joc în strãinãtate!“

„Mi-as dori sã joc în strãinãtate!“

• cel mai vechi jucãtor al Ceahlãului, Florin Nohai, îsi doreste sã joace într-un campionat strãin, indiferent care ar fi acesta • fotbalistul crede cã echipa mai are nevoie de 3 jucãtori pentru primãvara lui 2008 •

Florin Nohai este cel mai vechi jucãtor din actualul lot al Ceahlãului, iar faptul cã a ajuns sã trãiascã acest moment îl face sã se gîndeascã si la viitor. Nu neagã cã i-ar plãcea sã pãrãseascã formatia nemteanã, mai ales pentru un contract în strãinãtate. O nouã experientã ar fi pe placul jucãtorului dupã aproape 10 ani la echipa pietreanã, unde a fãcut si junioratul. „Nu am preferinte în ceea ce priveste un campionat strãin în care sã evoluez. As vrea sã încerc sã vãd ce pot face si în alte pãrti. Este o dorintã si sper sã ajung momentul sã simt cum se joacã în alte tãri. Am trãit multe la Ceahlãul, si bune, si rele, dar la un moment dat parcã vine timpul sã schimbi ceva“, a precizat Nohai, cãpitanul echipei nemtene în marea majoritate a partidelor din toamna lui 2007. Desi gîndeste în acest mod, fundasul priveste cu încredere si viitorul apropiat al galben-negrilor. „Cred cã vom scãpa de retrogradare în acest an, dar numai cu multã muncã si dãruire. Stiu cã vom munci mult în sãptãmînile ce urmeazã si stiu cã ne va fi greu, dar nu mã sperii“, a mai spus Nohai.
Ceahlãul Piatra Neamt mai are cîteva zile pînã la reunirea lotului, însã mai multi dintre jucãtori au ales sã-si mentinã tonusul la un nivel cît mai bun. Constienti cã revenirea la antrenamente cu mai mult de douã kilograme în plus înseamnã penalitãti financiare, jucãtorii au efectuat în fiecare sãptãmînã a vacantei miscare. Asa a fãcut si Florin Nohai. Acesta a recunoscut cã a efectuat cîte 3 sedinte de pregãtire pe sãptãmînã. „Nu am eu probleme cu greutatea. Niciodatã nu am avut, dar sînt constient cã este important sã revin la antrenamente în greutatea admisã. Am vãzut prin ziare cã ni se pregãtesc amenzi în caz contrar, dar nu pentru asta am venit la miscare“, a declarat Florin Nohai.
Dupã cum se stie, Ceahlãul se aflã în plinã perioadã a completãrii lotului pentru ceea ce a mai rãmas din campionat. Conducerea încearcã perfectarea de transferuri pînã pe 14 ianuarie si asteaptã oferte pentru fotbalistii anuntati ca fiind pe lista de transferãri. „Ne trebuie 2-3 jucãtori pe anumite posturi, însã nu este treaba mea sã spun unde si în locul cui. Sînt sigur cã se vor gãsi solutiile cele mai bune pînã la reluarea campionatului“, a precizat Florin Nohai.
Echipa pietreanã, care nu a reusit sã ajungã la un acord cu fundasul Adrian Ilie, încearcã în aceste zile sã perfecteze transferul unui jucãtor care activeazã la o grupare din Liga II-a, Seria B, dar continuã si discutiile cu diferite formatii din prima divizie pentru transferuri definitive sau împrumuturi. Dupã reunirea lotului de pe 14 ianuarie, echipa va continua revenirea la ritmul impus de Viorel Hizo în prima sãptãmînã de antrenamente, urmînd ca apoi sã intre în cantonament, tot la Piatra Neamt. Ceahlãul va pleca apoi în Turcia, în al doilea cantonament al iernii. În Antalya, galben-negrii vor juca sigur 5 meciuri, din care sigur trei în cadrul grupelor Cupei Arkadia cu SHK Karaganda, din Kazahstan, Slovan Bratislava (Slovacia) si Honved (Ungaria). Apoi, este perfectat un meci cu Jalghiris Vilnius (Lituania), pe 10 februarie, dar se cautã încã un adversar pentru un meci pe 12 februarie.

Articol afisat de 1914 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective