Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
STEFAN LA PRIMÃRIE

STEFAN LA PRIMÃRIE

• primarul Gheorghe Stefan va participa anul acesta la competitia electoralã pentru cã are o echipã care i-o cere si pentru cã trebuie sã finalizeze proiectele începute • va fi însã ultimul mandat, a precizat el • „Categoric în 2012 nu mai candidez. Pentru mine primãria nu e un glob de aur pe care sã-l duc acasã“, spune Gheorghe Stefan, invitîndu-si adversarii la luptã dreaptã, electoralã •

Gheorghe Stefan vrea Primãria Piatra Neamt pentru încã patru ani. Si o vrea pentru Partidul Democrat-Liberal. Va fi însã ultimul mandat pentru care se va bate direct, din 2012 preferînd sã fie un om liber, care sã petreacã mai mult timp alãturi de familie. Gheorghe Stefan a declarat ieri cã activitatea politicã si cea din primãrie l-au tinut departe de casã si de familie si este dispus doar la încã patru ani de sacrificiu. Nu mai mult. Iar acest nou mandat îl doreste numai dacã locuitorii din Piatra Neamt vor sã i-l acorde. „Mama nu m-a fãcut primar, mama m-a fãcut om. Chiar dacã pierd primãria, va fi mai bine pentru mine ca om, pentru cã voi fi mai liber, mai fericit. Cred cã activitatea mea din politicã si din primãrie a adus deservicii familiei mele, pentru cã am fost ocupat tot timpul cu politica si cu primãria si i-am neglijat. Nu cred cã cineva cu atîtea responsabilitãti are libertatea unui om normal. Pentru mine primãria nu este un glob de aur pe care sã-l duc acasã“, a declarat primarul Stefan. Cu toate acestea va candida în vara acestui an. „Pentru cã am în spate o echipã care mã sustine si care doreste ca eu sã candidez. Doreste chiar mai mult decît îmi doresc eu. Categoric însã va fi ultimul meu mandat. ÃŽn 2012 nu mai candidez. Candidez acum ca sã duc la îndeplinire proiectele pe care mi le-am propus si pe care le consider consistente. Iar dacã sînt dorit în continuare, este foarte bine. Dacã nu, iar e bine pentru mine, ca om“, a mai spus Gheorghe Stefan. De contracandidati la primãrie nu-i e fricã. E drept cã deocamdatã nu-l are decît pe Ion Rotaru, cu care s-a mai bãtut acum patru ani, cînd fiecare din ei era în alt partid decît acum. Pentru un nou mandat de primar, Gheorghe Stefan spune cã s-ar bate oricînd cu oricine, inclusiv cu senatorul Serban Strãtilã si deputatul Ioan Bivolaru, pe care îi considerã „critici vehementi“ si pe care îi invitã sã candideze dacã se considerã atît de „fini cunoscãtori si observatori ai administratiei locale“.

„Mã astept sã fiu verificat din toate pãrtile“

Gheorghe Stefan, candidatul PD-L la Primãria Piatra Neamt, nu are puncte slabe. „Pe mine personal nu mã poate ataca nimeni. Nu pot fi atacat cã as fi fãcut ceva nelegal sau imoral. Poate alte structuri din care fac parte, însã pe mine, ca persoanã, nu. Eu consider cã am fãcut totul corect si cinstit, respectînd legea. Iar sotia si copiii mei n-au lucrat niciodatã în administratie, n-au fãcut nici un leu din banul public. Mã astept însã sã fiu verificat din toate pãrtile. Am avut deja 7 controale la primãrie si 10 la firmele mele si ale copiilor. Astept controale în continuare. Nu gãsesc nimic din ceea ce vor ei sã gãseascã, pentru cã am constiinta împãcatã cã n-am gresit cu nimic si am respectat legea“, a mai spus primarul Stefan.
Gheorghe Stefan este singurul candidat anuntat oficial de PD-L Neamt pentru vara ce vine. ÃŽn celelalte orase ale judetului se stiu, însã nu sînt definitivate lucrurile. Abia acum se fac niste sondaje, dat fiind cã înainte de fuziune, erau pregãtiti candidati din PD si din PLD. Sondajele vor arãta care din doi se bucurã de mai multã trecere la electorat. Candidatii la primãriile urbane vor fi anuntati pînã pe 1 februarie. ÃŽn calitate de coordonator al PD-L Neamt, Gheorghe Stefan a prezentat obiectivele acestei formatiuni politice: cîstig pe toatã linia în alegeri. PD-L Neamt vrea cel putin 40% din primãriile nemtene, minim 40% din mandatele la Consiliul Judetean, presedintia Consiliului Judetean si primãria resedintei de judet. „Acestea sînt obiectivele majore ale PD-L. Vom vedea în final cît vom reusi sã obtinem, dar asta e ceea ce ne propunem. Deocamdatã Partidul Democrat Liberal va merge singur în alegerile locale. Vom face aliante dacã e cazul dupã ce vom vedea rezultatele la locale. Cu cine? Vom vedea. ÃŽn politicã e ca în viatã: cei mai buni prieteni devin cei mai rãi dusmani, iar cei mai rãi dusmani devin cei mai buni prieteni. Noi sîntem deschisi sã facem aliante cu orice partid democratic“, a mai sustinut primarul Stefan.

Articol afisat de 1820 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective