Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Zeno Bundea nu s-a înteles cu Ceahlãul

• fostul rapidist, care a evoluat ultima datã în Israel, a negociat un transfer la Piatra Neamt • Mohhamed Hamza nu va mai face parte din lotul pietrenilor • Ceahlãul efectueazã astãzi vizita medicalã •

Fostul rapidist Zeno Bundea, mijlocas care a sosit sîmbãtã dupã amiazã la Piatra Neamt a purtat o serie de discutii cu oficialii Ceahlãului pentru un eventual transfer. Acesta ar fi putut ajunge printre galben-negri liber de contract, dupã ce si-a reziliat fosta întelegere cu Maccabi Netanya (Israel), însã tratativele nu s-au finalizat cu ceva concret. „Nu ne-am înteles si nu va rãmîne la Ceahlãul“, a declarat Viorel Hizo, antrenorul principal al pietrenilor. Ghanezul Mohhamed Hamza nu va mai face parte din lotul pietrenilor, dupã ce a lipsit o sãptãmînã de la antrenamente. „La revedere!“, a fost singurul comentariu a lui Hizo la adresa africanului, care a sosit sîmbãtã searã la Piatra Neamt spunînd cã nu a ajuns pînã acum din cauza faptului cã mama sa a fost bolnavã.
Ceahlãul efectueazã astãzi, la Bucuresti, vizita medicalã la Centrul de medicinã sportivã. Acest lucru se întîmplã la numai o sãptãmînã de la reunirea lotului nemtean, perioadã în care jucãtorii pregãtiti de Viorel Hizo, Dorin Zotincã si Radu Lefter au muncit în Piatra Neamt la cîte un antrenament sau chiar douã pe zi. Sãptãmîna s-a încheiat cu un joc de 90 de minute desfãsurat sîmbãtã dupã amiazã pe terenul cu gazon artificial. Partida a avut însã 3 reprize a cîte 30 de minute, pentru ca Hizo sã poatã efectua mai multe modificãri în alcãtuirile celor douã combatante. Indiferent de cum au fost compuse cele douã echipe au marcat numai „portocalii“ prin Doicaru, Rusmir, Gafita si Frunzã. Trebuie mentionat si faptul cã dintre portarii avuti la dispozitie, numai George Savu, venit în probe de la Dacia Chisinãu, a jucat pe toatã perioada partidei, lãsînd o impresie bunã. „Concluziile urmeazã sã le trag mai tîrziu“, a precizat Viorel Hizo la iesirea de pe teren, dupã ce, pe întreaga duratã a jocului, a adus reprosuri dar si laude celor aflati pe gazon. Partida a fost urmãritã de întreaga conducere a Ceahlãului, în tribune aflîndu-se Viorel Mãstãcãneanu, Jean Garabet, Ion Mãrginean, Toader Stet si presedintele de onoare Gheorghe Stefan.
Vizita medicalã de astãzi este programatã pentru ora 8 dimineatã, dupã care, în jurul orei 12 se doreste plecarea spre Piatra Neamt. Ceahlãul va intra în cantonament de astã-searã, pînã pe 28 ianuarie. A doua zi jucãtorii vor avea liber, pe 30 antrenament, iar pe 31 ianuarie se va pleca spre Antalya. Al doilea cantonament al Ceahlãului va fi unul în care se vor juca si 6 partide amicale. Revenirea în tarã este programatã pentru 13 februarie. Pe 15, Ceahlãul va relua pregãtirea în localitate dorindu-se ca pînã la ora jocului cu Dinamo Bucuresti, din etapa a III-a a returului Ligii I, de pe 23 februarie, sã se mai perfecteze alte douã jocuri de verificare.
Lotul pe care Viorel Hizo l-a oprit pentru a efectua vizita medicalã este urmãtorul: Cãtãlin Multescu, George Savu, Andriy Fedorenko (portari), Florin Nohai, Alexandru Forminte, Andrei Vitelaru, Daniel Cristescu, Eugeniu Cebotaru, Mircea Oprea, Daniel Barna, Dejan Rusmir, Viorel Frunzã, Roberto Ayza, Radu Doicaru, Bruno Fernandes, Ionut Bãdescu, Cristian Gafita, Alexandru Ichim, George Sofroni, Liviu Floricel, Vinicius Fabron, Peter Omoduemuke, Vlad Achim.

Articol afisat de 1602 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective