Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 25 Ianuarie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Capturã record de DVD-uri piratate

Capturã record de DVD-uri piratate

Lucrãtorii Serviciului de investigare a fraudelor economice din cadrul Politiei Neamt au realizat captura anului în ceea ce priveste produsele piratate. Oamenii legii au gãsit 800 de DVD-uri si 423 CD-uri, susceptibile de a fi piratate, la domiciliul lui Iulian L., de 37 de ani, din Piatra Neamt. Avînd o autorizatie de perchezitie emisã de Tribunalul Neamt, politistii au descins la locuinta celui amintit în data de 23 ianuarie. Si s-au gãsit DVD-uri si CD-uri ce contineau filme si jocuri, susceptibile de a fi mãrfuri pirat. Trebuie spus cã pe data de 26 noiembrie 2007, Parchetul de pe lîngã Tribunalul Neamt a confirmat începerea urmãririi penale împotriva lui Iulian L. pentru comiterea infractiunilor de realizare, comercializare si promovare de mãrfuri pirat prin intermediul anunturilor publice, fapte prevãzute si pedepsite de art. 139 indice 6 alin 1, 2 si 5 din Legea nr. 8/1996. De la domiciliul tînãrului, politistii au ridicat, în vederea continuãrii cercetãrilor, mediile optice, precum si unitatea centralã a unui calculator. Ancheta este efectuatã sub atenta supravegherea a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngã Tribunalul Neamt. D.M.

Hoti loviti de ghinion

Indivizi rãmasi necunoscuti au avut parte de un ghinion mai rar întîlnit, masina furatã de ei din judetul Suceava fiind distrusã de un incendiu. Acest lucru s-a întîmplat miercuri dimineatã, pe DC 155 C, în comuna Timisesti, cînd politistii au fost sesizati cã a luat foc un autoturism. O echipã de anchetã din cadrul Politiei orasului Tîrgu Neamt s-a deplasat la fata locului împreunã cu pompierii din localitate pentru a stabili ce s-a întîmplat. S-a constatat cã autoturismul Dacia 1310 a ars în totalitate, la fata locului nefiind gãsitã nici o persoanã. Verificãrile au arãtat cã autoturismul apartine lui Gheorghe T., de 40 de ani, din Fãlticeni, judetul Suceava, si a fost reclamat ca sustras în seara de 22 ianuarie 2008. Pompierii au stabilit cã incendiul a izbucnit ca urmare a unui scurt circuit la instalatia electricã. Politistii suceveni s-au deplasat Timisesti, preluînd cercetãrile în vederea identificãrii autorilor furtului. D.M.

Magazin cãlcat de hoti

Indivizi neidentificati încã de politisti, au spart în noaptea de 22 spre 23 ianuarie un magazin din comuna Borlesti. Politistii, care s-au deplasat la fata locului, au constatat cã hotii au pãtruns prin efractie si au furat produse alimentare, tigãri, obiecte de îmbrãcãminte si încãltãminte, preparate din carne, sucuri si cartele telefonice pentru telefonie mobilã, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimatã la aproximativ 1.500 lei. Oamenii legii au demarat o anchetã în vederea identificãrii si prinderii autorilor.

Articol afisat de 1883 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective