Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Meciuri interesante în Campionatul de Fotbal în Salã

Rezultatele surprizã au cam lipsit în cea de-a treia etapã a Campionatului Municipiului Roman la Fotbal în Salã, desfãsuratã vineri si sîmbãtã, 14 si 15 martie, la Sala Polivalentã. Runda a rezervat, totusi, cîteva dueluri interesante prin prisma clasamentului, cum ar fi cele în care au fost implicate echipele de pe pozitiile 3-8. Astfel, ABC Wood (locul 6) a dat piept cu ocupanta locului 5 (Sempre Proconstruct) într-un meci cît se poate de echilibrat, care s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru ABC Wood. Capul de afis al zilei de sîmbãtã a fost înfruntarea dintre Floriandre (locul 4) si Costimar, care detinea ultima treaptã a podiumului. Spectatorii prezenti la Sala Polivalentã au putut vedea un meci în egalã mãsurã echilibrat si spectaculos, marcîndu-se nu mai putin de 13 goluri. Costimar a început în fortã partida, ajungînd sã conducã cu 4-0 la un moment dat. Cînd conturile pãreau a fi încheiate, cei de la Floriandre au dat semnalul revenirii, reducînd diferenta de patru goluri la doar unul singur. „Come-back-ul“ lor a fost doar un „foc de paie“, cei de la Costimar punînd din nou stãpînire pe joc, scorul final rãmînîndu-le favorabil (8-5). O altã partidã spectaculoasã, în pofida faptului cã se întîlneau douã formatii din coada clasamentului, a fost cea dintre Romarnia Copycenter si Bassy, încheiatã cu victoria zdrobitoare a celor dintîi (scor final 6-2). Runda a programat si duelul dintre Interamal si Zetty, vecine de clasament, despãrtite însã de trei puncte. Desi Interamal avea ascendentul celor trei puncte diferentã, Zetty s-a impus la un scor lejer, 5-1, depãsind-o totodatã pe adversara din meciul direct în ierarhie datoritã golaverajului superior. Etapa de vineri si sîmbãtã a fost una cu noroc pentru trei echipe, acestea obtinînd primele lor puncte în aceastã editie a Campionatului Municipal de Fotbal în Salã. Astfel, Caremil a dispus cu 4-2 de BMG IT, Spitalul s-a impus în fata Pompierilor cu 3-0, în timp ce Cãpraru a trecut la scor de Termoplast, cu 9-4. Celelalte rezultate ale rundei au fost: Ozer Golden - Lizette 3-1 si Ambient - Ricardo 5-2. Ierarhia la vîrf are urmãtoarea configuratie: 1. Andronic Invest; 2. Ozer Golden; 3. Costimar; 4. ABC Wood (toate cu cîte nouã puncte, dar separate de golaveraj), în timp ce Pompierii si Jandarmeria au rãmas singurele echipe fãrã nici un punct.
Urmãtoarea etapã se va desfãsura pe parcursul a trei zile, luni, marti si miercuri, fiind programate alte cîteva dueluri interesante la vîrf.

Articol afisat de 1264 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective