Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 Martie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Scurtcircuit sau mînã criminalã?

Scurtcircuit sau mînã criminalã?

• un autoturism apartinînd unui cetãtean german a ars în totalitate în parcarea unui motel, în noaptea de 28/29 martie • cauza incendiului nu a fost încã stabilitã, iar politistii Serviciului Investigatii Criminale fac cercetãri • un Renault Megan a ars în totalitate, la Podoleni • se pare cã este vorba de un scurtcircuit •

Politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale si alti specialisti efectueazã cercetãri în vederea stabilirii împrejurãrilor în care un autoturism marca BMW a ars integral în noaptea de 28/29 martie în parcarea unui motelul din Girov. Incendiul a fost anuntat la numãrul 112 al Dispeceratului Unic de Urgentã, în jurul orei 1.50, de cãtre Corneliu A., un angajat al pensiunii. La locul cu pricina s-a deplasat urgent un echipaj de pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Neamt, care cu utilizînd o autospecialã cu apã si spumã a reusit sã lichideze focul. Numai cã, din momentul în care a izbucnit incendiul, flãcãrile s-au propagat cu repeziciune, mistuind în totalitate masina care era dotatã cu sistem GPS. Pagubele au fost estimate la aproximativ 15.000 euro. La locul sinistrului s-au deplasat si politisti care au început ancheta. Din primele cercetãri efectuate a reiesit cã autoturismul marca BMW apartine unui cetãtean german, Egon B., în vîrstã de 34 de ani, care se afla în tranzit prin judet. Turistul intentiona sã se întoarcã în Germania, dupã ce în zilele anterioare vizitase localitãtile Iasi si Bîrlad. Bãrbatul a tras la motel în jurul orei 0.40, s-a cazat, dupã care si-a parcat autoturismul într-un capãt al locului special amenajat din fata imobilului. Un alt autoturism, marca Renault Megan, a ars integral ieri dimineatã, în jurul orei 4, în apropierea unei discoteci din Podoleni. Incendiul a fost anuntat la ora 4.20 prin intermediul numãrului 112. Pompierii militari din cadrul ISU Neamt, care au intervenit pentru lichidarea incendiului, au stabilit cã acesta a fost provocat de un scurtcuircuit electric. Cercetãrile efectuate de cãtre politistii au arãtat cã autoturismul apartine Aureliei B, în vîrstã de 52 ani, din Piatra Neamt, care în seara cu pricina i l-a dat fiului sãu Alexandru, în vîrstã de 23 de ani. Acesta împreunã a mers cu cîtiva prieteni la discoteca din comuna Podoleni. Conform celor declarate de martori, în jurul orei 3.30, tînãrul a plecat de la discotecã, intentionînd probabil sã meargã acasã. A pornit masina, numai cã, doborît de obosealã, a adormit cu motorul mergînd. La un moment dat, mai multe persoane au sesizat cã din partea dreaptã, fatã, a masinii iese fum. Vãzînd cã tînãrul sofer nu reactioneazã în nici un fel si realizînd pericolul iminent care ameninta viata acestuia, mai multi tineri au reusit sã îl scoatã din masinã pe Alexandru B. La scurt timp, flãcãrile s-au propagat în interiorul autoturismului, paguba fiind de circa 10.000 de euro.

Articol afisat de 2011 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de dragos_quicki la data 31.03.2008 08:38
Voi sunteti idioti sau va prefaceti?
"mistuind în totalitate masina care era dotatã cu sistem GPS" . Ce legatura are sistemul de navigatzie? Poate GPL...aste e altceva. As trece cu vedere greseala daca L.ILISESCU ar fi o femeie....eu asa sper.
Ad�ugat de dragos_quicki la data 31.03.2008 08:43
Si inca ceva
Poza de la articol e falsa. V-am mai zis...angajati-va un fotograf. Eventual va fac eu cadou un aparat foto, costa 4 milioane.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective