Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Electoralele amînã repartizarea locuintelor sociale

Tîrgnemtenii intrati în cursa pentru o locuintã socialã vor afla dupã alegeri dacã se numãrã printre cei cinci norocosi care se vor muta în casã nouã. Blocul social ridicat de cãtre Primãrie în parteneriat cu ANL pe strada Cuza Vodã din Tîrgu Neamt, a fost finalizat si mai trebuia sã se stabileascã punctajul final si ordinea de prioritate pentru cele circa 50 de familii trecute de preselectie. Campania electoralã si-a pus amprenta si asupra lucrãrilor comisiei locative, care nu a mai putut finaliza analiza dosarelor fiindcã de la dezbateri au lipsit unii dintre membrii sãi, reprezentanti ai Consiliului Local. De altfel, nici legislativul nu s-a mai întrunit în efectiv complet la ultimele douã sedinte, declarate închise din lipsã de cvorum fiindcã au lipsit consilierii din opozitie. Viceprimarul Vasile Luculescu a declarat cã locuintele sociale vor fi repartizate chiriasilor dupã alegeri: „Ultimele douã încercãri de a aduna întreaga comisie au esuat, iar noi nu putem definitiva dosarele dacã nu sînt de fatã reprezentantii Consiliului Local, membri în comisie. I-am convocat prin toate mijloacele, dar nu s-au prezentat. ÃŽn aceste conditii, comisia îsi va relua lucrãrile dupã alegeri, cînd viitorul legislativ local va stabili noi reprezentanti în comisia pentru repartizarea locuintelor sociale“. Dupã derularea tuturor fazelor procedurale vor fi înmînate cheile pentru cele 5 apartamente destinate închirierii, dintre care patru cu o camerã si unul cu douã camere.
Nu beneficiazã de locuintã socialã cei care detin o locuintã în proprietate sau au înstrãinat-o dupã 1 ianuarie 1990, au beneficiat de sprijinul statului în credite si executie pentru realizarea unei locuinte, ori detin în calitate de chirias o altã locuintã din fondul locativ de stat. Au acces la apartamentele oferite de Primãrie, în vederea închirierii, familii cu domiciliul stabil în Tîrgu Neamt, cu venituri reduse, fiind prinse mai multe categorii de persoane, cum ar fi tineri cãsãtoriti în vîrstã de maximum 35 de ani fiecare, tineri de peste 18 ani, proveniti din institutii de ocrotire socialã, invalizi, persoane cu handicap, pensionari, vãduve si veterani de rãzboi. Se acordã un numãr mai mare de puncte pentru situatiile în care solicitantii sînt evacuati din imobile nationalizate sau retrocedate, dacã cererile au o vechime mai mare de 5 ani si existã mai multi copii minori în întretinere.

Articol afisat de 1568 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective