Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2008
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Mai 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Penurie de hãrti în Piatra Neamt

ÃŽn librãriile din Piatra Neamt nu se gãsesc hãrti cu strãzile si obiectivele importante ale municipiului. Cel putin în librãriile în care au intrat cei care au sesizat primãriei aceastã lipsã. Oamenii sînt interesati sã afle dacã existã hãrti cu strãzile orasului, hãrti cu obiectivele turistice, atît ale capitalei de judet, cît si ale celor din jur. „Nu stiu dacã tine de primãrie, dar as dori sã stiu dacã existã o hartã stradalã si turisticã a orasului Piatra Neamt“ spune un cetãtean în sesizarea sa. Dacã nu sînt hãrti ale orasului în librãriile din Piatra Neamt, cu atît mai putin se vor gãsi în librãriile altor orase, de unde ar putea veni turistii. ÃŽn plus, nu doar cã nu existã hãrti turistice, dar nici cu ilustratele nu stãm prea bine. „ÃŽn nici o librãrie, tutungerie sau chiosc de ziare din oras nu se gãsesc vederi sau pliante cu ceea ce putem arãta si promova din Piatra Neamt si împrejurimi. Si, slavã Domnului, avem ce arãta! La librãria de lîngã Casa de Culturã am gãsit o brosuricã veche si cu un pret piperat. O cunostintã de la un chiosc de ziare spunea cã anul trecut a primit un lot de vederi si s-au vîndut ca pîinea caldã. Dar de atunci cere si... nimic. Cum altfel sã promovãm ce avem? Si s-ar putea scoate si bani de aici“, zice un alt cetãtean.
„Hãrti stradale si turistice ale municipiului Piatra Neamt se pot gãsi la centrul de informare turisticã din cadrul Bibliotecii Judetene G.T. Kirileanu. Pe lîngã acestea, primãria a realizat mai multe tipuri de pliante si brosuri prin care a promovat orasul si obiectivele sale turistice la activitãtile la care am participat. Vorbesc aici de tîrguri de turism, de vizite în orasele înfrãtite, de delegatiile care ne-au vizitat. Totodatã, primãria a comandat 350 de hãrti ale orasului, în care infrastructura rutierã este bine evidentiatã si care cuprinde si atractiile turistice, dar si obiective economice sau culturale ale orasului. Firma care le-a realizat si-a oprit 150 de bucãti pentru a le oferi partenerilor si colaboratorilor. Pe celelalte 200 le-am distribuit în oras, în puncte cheie. Au fost afisate la statiile telegondolei, la stadion, la Anna Spa, la institutiile de culturã, în parc, peste tot, iar o parte din ele au fost trimise hotelurilor si pensiunilor din judet pentru a ne promova imaginea“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei.

Articol afisat de 2005 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective