Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2008
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Iunie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Vasile Pruteanu a jurat sã respecte Constitutia si legile

• presedintele CJ a depus jurãmîntul pentru binele judetului • se pare cã noii vicepresedinti vor fi Vlad Marcoci si Emil Bostan •

Profesorul Vasile Pruteanu a devenit oficial presedinte al Consiliului Judetean Neamt, dupã ce vineri, 20 iunie 2008, la sediul Tribunalului Neamt, a depus jurãmîntul. „Validarea alegerii noului presedinte a fost constatatã prin sentinta civilã nr. 7, pronuntatã de Tribunalul Neamt în Camera de Consiliu, în data de 17 iunie 2008. Sentinta a fost pronuntatã cu drept de contestare în termen de douã zile de la publicare. Publicarea s-a validat în presa localã si, avînd în vedere cã nu a fost formulatã nici o contestatie, sentinta se considerã definitivã si irevocabilã. (...) Vã rugãm, domnul presedinte, sã depuneti jurãmîntul!“, i s-a adresat Laura Filioreanu, presedinta Tribunalului Neamt.
„Jur sã respect Constitutia si legile tãrii si sã fac, cu bunã credintã, tot ce stã în puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor judetului Neamt. Asa sã-mi ajute Dumnezeu!“, a afirmat Vasile Pruteanu. Certificatul de presedinte i-a fost înmînat de presedinta Biroului Electoral Judetean, judecãtor Valentina Baciu. „Domnule presedinte, vã doresc succes în îndeplinirea îndatoririlor de presedinte al Consiliului Judetean“, a spus aceasta, înmînîndu-i documentul.
Dupã primele felicitãri, noului presedinte i s-a adresat prefectul Toader Mocanu: „Domnule presedinte, vã doresc, în primul rînd, mult succes. Vin cu o micã rugãminte - sã faceti echipã în cadrul Consiliului Judetean si sã aveti succes în noua structurã, dupã alegerile din iunie 2008. Este un mandat nu tocmai usor, dar eu am încredere în dumneavoastrã, în echipa de la CJ, în consilieri, cã veti duce la capãt multitudinea lucrurilor ce se vor realizate. Vã voi acorda tot sprijinul!“, a spus prefectul. Destul de emotionat, profesorul Pruteanu a declarat: „Este un moment emotionant. Dati-mi voie sã-i asigur pe locuitorii judetului cã mã voi strãdui ca, împreunã cu echipa de consilieri, sã realizãm tot ceea ce ne-am propus deoarece ne asteaptã o perioadã foarte importantã - 2008-2012 - atragerea fondurilor europene. Domnule prefect, vã asigur, cã vom colabora spre binele locuitorilor si vã asigur cã voi fi cel care, cu echipa de specialisti si cu cei care lucreazã la Consiliul Judetean, dar si cu primarii tuturor localitãtilor, indiferent de culoarea politicã, vom milita ca, într-adevãr, dupã patru ani de presedintie, judetul sã arate mult mai bine“. Astãzi, la ora 11, va avea loc sedinta pentru constituirea noului legislativ judetean, format din 17 consilieri membri PD-L, 12 pesedisti si 5 penelisti. Se pare cã Vasile Pruteanu va fi ajutat în desfãsurarea activitãtii de cãtre ex-presedintele Vlad Marcoci, cu care împãrtãseste aceleasi afinitãti politice si cu Emil Bostan, director al Sistemului de Gospodãrire a Apelor Neamt si membru PNL, formatiune cu care PD-L bate palma pentru a-si asigura majoritatea necesarã trecerii proiectelor care necesitã votul a douã treimi din numãrul de consilieri judeteni.

Articol afisat de 1472 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective