Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2008
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Iulie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul pleacã în cantonament la Tîrgu Neamt

• perioada de pregãtire acoperã intervalul 15-29 iulie • va continua testarea de jucãtori tineri • noul sezon debuteazã pe data de 16 august •

Jucãtorii de la Ceahlãul Piatra Neamt vor pleca mîine, 15 iulie, în cantonament la Tîrgu Neamt. Sejurul face parte din perioada de pregãtire a noului sezon. Cantonamentul va dura pînã pe 29 iulie, cu aproximativ jumãtate de lunã înainte de debutul oficial al Ligii a II-a. Scopul cantonamentului de la Tîrgu Neamt rãmîne acelasi cu cel al întregii perioade de pregãtire, testarea de jucãtori tineri, care sã se încadreze în strategia pe care si-o propune gruparea nemteanã pentru formarea unei echipe strict autohtone.
„ÃŽn lot avem în mare parte jucãtori tineri, de la echipa a doua si chiar de la juniori. Eu am mare încredere în acest lot si sînt convins cã vor mai apãrea si alti jucãtori tineri si motivati din oras sau din apropierea orasului. Vom miza pe jucãtori de aici, pentru cã atasamentul fatã de club se cultivã altfel la acestia. Acea echipã valoroasã pe care ne-o dorim poate apãrea dupã un an sau chiar doi ani, dar cel mai important este ca, odatã cu promovarea în liga întîi, aceastã echipã sã si reziste la acest nivel si sã nu mai dea emotiile care au fost în ultimii ani. Consider cã mi-am asumat un mare risc pornind la drum numai cu jucãtori lipsiti de experientã, dar am venit si cu plãcere la Piatra Neamt, unde s-au fãcut investitii importante în baza sportivã si putem construi si o echipã pe mãsurã“, a declarat Florin Marin, managerul general al grupãrii pietrene.
Noul antrenor s-a dispensat deja de patru jucãtori pe care i-a trimis la echipa a doua: Cristescu, Macovei, Pînzariu si Hãrãgutã. În locul lor, gruparea pietreanã va testa alti jucãtori de preferat tot la fel de tineri. Selectia va continua si în cantonamentul de la Tîrgu Neamt. Dintre jucãtorii testati pînã la aceastã datã s-a bucurat de aprecieri un fundas de 17 ani, Andrei Tepes, jucãtor de care Ceahlãul are mare nevoie, avînd în vedere cã în Liga a II-a este obligatorie folosirea unui junior în primul 11.
Startul editiei 2008-2009 a Ligii a II-a este programat pe data de 16 august 2008, ultima etapã a turului urmînd a avea loc în 29 noiembrie 2008. Returul va începe în 28 februarie 2009 si se va încheia la data de 13 iunie 2009.

Articol afisat de 1564 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective