Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

E.On a lãsat iar Romanul fãrã apã

E.On Moldova a lãsat iar Romanul fãrã apã. Pentru a doua oarã în ultima lunã, la Statia de Captare s-a luat curentul, astfel încît romascanii au bãut apã din rezerve. Situatia a devenit criticã în cursul zilei de ieri, 4 august, cînd tensiunea la Statia de Captare de la Pildesti s-a luat în jurul orei 13 si, în ciuda promisiunilor de remediere a avariei, la orele 16 nu se rezolvase. Directorul general al AcvaServ, Eduard Corduneanu, a declarat cã situatia a devenit insuportabilã, mai ales cã defectiunile ce ar trebui asumate de cei de la E.On, sînt aruncate, de fapt, în cîrca angajatilor de la AcvaServ. „La ora 13, s-a luat tensiunea la statia de captare. Am utilizat apa din conducte, iar în circa jumãtate de orã, Romanul rãmîne fãrã apã. Din jumãtate în jumãtate de orã mi se tot promite cã se va relua alimentarea cu energie, însã nu se întîmplã nimic, iar noi nu putem asigura necesarul de apã pentru întreg orasul. Nu înteleg ce se întîmplã si ce explicatii oferã cei de la E.On. Am înteles cînd a fost chiciurã, dar astãzi nu a plouat, nu a adiat vîntul, nu s-a întîmplat nimic. Povesti mai frumoase decît cele spuse de reprezentantii de la E.On nu am auzit, în timp ce noi avem de tras de pe urma explicatiilor lor aberante“, a fost declaratia directorului general al AcvaServ, Eduard Corduneanu, în jurul orei 16.
Redactorii „Monitorului“ au luat legãtura cu purtãtorul de cuvînt al E.On Moldova, Sorin Munteanu, care a oferit garantii cã la un sfert de orã dupã discutie, tensiunea se va relua.
„Colegii mei de la Roman stiu despre avarie si se aflã la fata locului pentru a remedia situatia. Este vorba de un cablu defect. Principala preocupare a fost rezolvarea problemei si abia apoi vom vedea care este cauza“, a spus Sorin Munteanu. ÃŽntreruperile din ce în ce mai dese ale energiei electrice si explicatiile „calme“ ce nu se justificã pentru clientii care plãtesc un serviciu de care nu beneficiazã i-au scos din sãrite în ultimul an pe locuitorii din Roman si comunele arondate. Una din solutii, asumatã de deputatul Dorinel Ursãrescu, este întocmirea unei comisii de anchetã care sã analizeze modul în care s-a fãcut privatizarea si, mai ales, respectarea cerintelor privind investitiile ce trebuiau realizate, pentru ca cetãtenii sã aibã în 2008 curent non stop si apã la robinete.

Articol afisat de 1429 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. MATEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective