Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 22 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCM, un egal cît o victorie

• romascancele au terminat nedecis, 26-26, cu Dunãrea, dupã un meci electrizant

HCM Roman a terminat la egalitate, 26-26 (14-15), întîlnirea cu Dunãrea Brãila, din etapa a doua a Ligii Nationale. Elevele Alexandrinei Soare si ale lui Dan Moisii au lãsat o impresie frumoasã publicului prezent la Sala Polivalentã, prin replica datã unui adversar cu pretentii, care a venit la Roman numai cu gîndul la victorie. Romascancele au atacat cu mult calm iar în primele 20 de minute au reusit sã fructifice mai toate ocaziile avute. Astfel, brãilencele au reusit sã egaleze la 9 abia dupã ce Stoleru a primit o eliminare de douã minute. Aceastã perioadã de inferioritate numericã le-a cam scos din ritm pe gazde, care, în ultimele zece minute ale reprizei întîi au ratat trei oportunitãti importante, dintre care douã lovituri de la 7 metri, inexactitãti care au permis Dunãrii sã intre la cabine în avantaj, 15-14.
La pauzã, Alexandrina Soare a fãcut o mutare inspiratã, introducînd-o în poartã pe Ana Maria Olariu. Cele douã combatante au mers „cap la cap“ pînã în minutul 45, dupã care HCM a avut cîteva minute în care nu s-a regãsit, iar Brãila s-a distantat la 23-20. Time-out-ul cerut de Alexandrina Soare si-a arãtat imediat efectele, pentru cã Romanul a egalat la 23. Finalul a fost incandescent, jucãtoarele din ambele formatii evoluînd cu prudentã, dar si cu o oarecare emotivitate, care explicã de ce, în ultimele trei minute, nici una dintre oponente nu a mai înscris vreun gol. Unul din punctele de atractie ale acestui meci pentru spectatorii prezenti a fost duelul dintre Ada Moldovan, Manuela Rãdulescu si Livia Buzilã, acum la Dunãrea, cu fostele lor colege de echipã. Acestea au fost trei dintre „piesele grele“ ale echipei de anul trecut, însã Alexandrina Soare a gãsit solutiile pentru a le anihila, Ada Moldovan înscriind 7 goluri, din care trei din lovituri de la 7 metri, în timp ce Manuela Rãdulescu nu si-a trecut numele pe lista marcatoarelor.
„A fost un meci frumos, pe care l-am trãit la intensitate maximã si în care handbalistele pe care le antrenez au contribuit din plin la spectacol. Le felicit pentru dãruirea cu care au jucat dar adevãrul este cã am pregãtit pînã în cel mai mic detaliu aceastã întîlnire. Un egal nu se comparã cu o victorie însã pentru noi este un punct mare, pentru care am muncit mult si nu stiu cîte echipe vor avea viatã usoarã cu Brãila pe propriul teren în acest campionat, a declarat Alexandrina Soare.

Articol afisat de 1362 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective