Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2008
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Octombrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, victorie din bocancul cãpitanului

• Ceahlãul - FCM Bacãu 2-1 (1-1) • au marcat Vitelaru (‘20), si Forminte (‘73), respectiv Spiridon (‘45) • ierarhia seriei s-a modificat dupã etapa a IX-a, lider fiind Dunãrea Galati •

Ceahlãul Piatra Neamt a înregistrat a cincea victorie pe teren propriu în actuala editie de campionat, dupã nouã etape, de data aceasta victimã fiind FCM Bacãu. A fost, totodatã, al cincilea succes la un gol diferentã pentru formatia lui Florin Marin, scorul partidei fiind 2-1. Tabela de marcaj a fost modificatã pentru prima datã de Andrei Vitelaru, în minutul 20, oaspetii au egalat în minutul 45, prin Spiridon, pentru ca Alex Forminte sã aducã cele trei puncte în minutul 73. Duelul a redat aproape firesc diferenta de locuri din clasament, FCM Bacãu nefiind periculoasã în nici un moment al jocului. Ceahlãul a controlat ostilitãtile si a reusit sã ducã jocul spre treimea adversã. Gãsind o zonã aglomeratã, galben-negrii au încercat prin dese modificãri de flanc sã destabilizeze apãrarea bãcãuanã.
Meciul a început cu ocazia lui Vinicius (‘3), al cãrui sut deviat a trecut putin peste transversalã. A fost singura fazã la care vîrful brazilian a arãtat cã a fost pe teren, pentru cã în rest, evolutia sa poate fi caracterizatã drept indolentã. ÃŽn minutul 7, sutul lui Dobos l-a nimerit pe Vitelaru, pentru ca fundasul pietrean sã deschidã scorul peste 14 minute. Bãdescu a executat o loviturã liberã, portarul Ignãtescu a iesit gresit pe centrare si a respins pînã la Vitelaru, iar fundasul a sutat din prima fãrã preluare. Dupã 1-0, tot Ceahlãul a construit si a avut posesia balonului, iar Forminte (‘24) si Vitelaru (‘30) au trecut pe lîngã majorarea diferentei în urma unor cornere. Repriza s-a încheiat cu golul egalizator. Oaspetii au beneficiat de o loviturã liberã, francezul Vajou a trimis spre poarta lui Savu, care a respins greu în lateral, iar Spiridon a reactionat la timp si a trimis în plasã. A fost un gol nemeritat pentru bãcãuani. Ceahlãul a iesit de la cabine cu gîndul la victorie, iar Forminte (‘53 si ‘55) si Gafita (‘57) au fost la capãtul unor centrãri utile, dar au ratat din pozitii foarte bune. Dacã din interiorul careului nu a avut noroc, cãpitanul gazdelor si-a încercat sansa de la distantã. Forminte a urcat în jumãtatea adversã în minutul 73, a primit o minge din partea stîngã a atacului galben-negrilor si de la aproximativ 28 de metri a sutat la firul ierbii. Balonul a atins bara din stînga lui Ignãtescu si a intrat în poartã. Pînã la final nu a mai fost nimic de consemnat. Cristi Popovici, antrenorul oaspetilor, a avut de acuzat arbitrajul si propriul portar pentru înfrîngere, nespunînd nimic despre „nimicul“ jucat de echipa sa, în timp ce Mihai Ionescu, antrenorul gazdelor, si-a felicitat elevii pentru cã au trecut peste înfrîngerile succesive de la Botosani, din campionat si cupã.
În urma etapei a IX-a, noul lider al Seriei I este Dunãrea Galati, cu 21 de puncte, dupã semiesecul de pe teren propriu al CSM Ploiesti (n.r. - 20 de puncte), 2-2, cu Dunãrea Giurgiu. În aceste conditii, Ceahlãul este pe II, cu un golaveraj mai slab decît al gãlãtenilor, formatie care s-a înscris în campionat cu numai douã zile înainte de startul întrecerii, dupã ce FCM Cîmpina s-a desfiintat.

Articol afisat de 1472 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective