Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Decembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sinucidere din cauza datoriilor

• o pietreancã a fost gãsitã spînzuratã de o lustrã din holul apartamentului • înainte de a-si pune streangul, sinucigasa si-a tãiat venele de la mîini • cercetãrile politistilor au arãtat cã Petruta S. a recurs la acest gest din cauza datoriilor bancare •

Petruta S., în vîrstã de 42 de ani, din orasul Piatra Neamt, si-a pus capãt zilelor, spînzurîndu-se în apartamentul sãu din oras. Din cercetãrile politistilor a reiesit faptul cã femeia a recurs la acest gest din cauza datoriilor pe care le avea cãtre diverse bãnci din oras, dar si cãtre cîteva persoane fizice. Pentru a fi sigurã cã intentia sa nu va da gres, femeia si-a tãiat venele de la mîini înainte de a se spînzura. Cadavrul femeii a fost descoperit miercuri, în jurul orei 11,25, dupã ce patronul firmei la care ea era administrator, a constatat cã aceasta nu venise la birou. Ulterior, Petruta S., a fost gãsitã spînzuratã. Anuntati, politistii s-au deplasat la fata locului, constatînd cã sesizarea se confirmã. „La examinarea sumarã a cadavrului au fost identificate un sant de spînzurare în jurul gîtului si la încheieturile mîinilor urme de tãiere în adîncime, create de un corp tãietor. De asemenea, la fata locului a fost gãsitã o lamã ce prezenta pete de culoare brun roscate ce par a fi de sînge“, a declarat inspectorul Cãtãlina Bãdeanu, purtãtorul de cuvînt al Politiei Neamt. Politistii de la investigatii criminale au demarat o serie de verificãri pentru a afla ce a împins-o pe Petruta S. sã recurgã la acest gest. Concluzia trasã a fost aceea cã femeia avea datorii la diverse bãnci, dar si la persoane fizice, si nu le mai putea achita. ÃŽn acest sens, ea îsi exprimase dorinta, în fata cunostintelor, de a-si pune capãt zilelor. „Cercetãrile preliminare au arãtat cã femeia le spusese colegilor de serviciu si rudelor cã vrea sã se sinucidã din cauza datoriilor pe care le avea. Cel mai probabil, aceasta este motivul pentru care a recurs la acest gest. ÃŽn afara urmelor specifice de spînzurare si a tãieturilor de la mîini, nu au fost constatate alte urme de violentã. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicinã Legalã Neamt în vederea efectuãrii necropsiei si stabilirii cauzei decesului“, ne-a declarat, sub semnul anonimatului, un ofiter nemtean. Petruta S. era cãsãtoritã si avea doi copii. Fiica este mãritatã în Turcia, iar bãiatul are 10 ani. Sotul Petrutei este sofer si face curse internationale, fiind angajatul unei firme de transport.

Articol afisat de 3590 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de mickey999 la data 20.12.2008 01:17
Hmmm...
Itzik nu putea sa adoarma intr-o seara nicidecum. Nevasta-sa vazindu-l asa de nelinistit il intreaba pe Itzik care-i treaba de nu poate sa doarma."Vai de mine femeie , tre' sa-i dau lui Strul 1000 de parai miine si n-am de unde!"
"Ei, zice nevasta-sa, de asta nu poti tu sa dormi? Lasa ca rezolv eu!" Deschide femeia geamul si striga la Strul: "Hei , Strul , mai Strul trebuie sa-ti dea Itik 1000 de parai miine? Ei bine nu are de unde sa ti-i dea!!!" Linistita femeia inchide fereastra in timp de Itik sa lesine de nervi :"Ce-ai facut femeie nebuna?? M-ai nenorocit!!"
"Mai Itik , tare esti tu prost, zice nevasta, pai de ce sa doarma el linistit si tu nu????"
Destul de crud in situatia de fata insa foarte adevarat.Atita timp cit baietii taiati imprejur continua sa jefuiasca si sa inrobeasca lumea prin mijloace financiare,tot ei pretinzindu-se victime(ca de obicei, desigur!), eu as aplica fara sa stau pe ginduri principiul (lor) de mai sus.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective