Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2009
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 August 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul, retete financiare excelente cu Dinamo si Steaua

• Ceahlãul a vîndut bilete pentru meciul cu Dinamo în valoare de aproape 670 de milioane, dupã ce cu Steaua a adunat peste 750 de milioane • Iulian Boghian, directorul de marketing al Ceahlãului, a spus cã din banii rãmasi se mai poate plãti organizarea unei partide de Liga I •

Asa cum era de asteptat revenirea în Liga I a readus suporterii în tribunele Stadionului Municipal Ceahlãul, dupã un sezon în Liga a II-a în care media de spectatori a fost de 1.000 de oameni pe meci. Tragerea la sorti nu a fost una cu noroc pentru echipã, însã a fost foarte bunã avînd în vedere plusul pe care a rãmas Ceahlãul la capitolul buget si imagine. Au venit Steaua si Dinamo în primele douã jocuri acasã ale formatiei lui Florin Marin, iar gruparea pietreanã a vîndut bilete în valoare totalã de aproape 1 miliard si 400 de milioane de lei vechi. Cu Dinamo s-au strîns mai putini bani, doar vreo 670 de milioane, în timp ce „tunul“ s-a dat cu Steaua, aproximativ 750 de milioane. Asa cum se stie, 60% din suma acumulatã a fost deja utilizatã, fiind achitate cheltuielile cu organizarea jocurilor respective. „Restul banilor au intrat în visteria clubului nostru, iar cu ei putem organiza, fãrã probleme acum, încã un meci de campionat. Publicul a fost fantastic în cele douã confruntãri si jucãtorii au fost impresionati de numãrul mare de oameni care au fost în tribune. Si vremea a fost alãturi de noi, iar spectacolul fotbalistic a fost frumos cu atîtia oameni în tribune“, a declarat Iulian Boghian, directorul de marketing al FC Ceahlãul.
Cei din conducerea clubului primdivizionar sînt constienti cã numãrul suporterilor care vor veni de acum înainte la meciuri va fi mai mic decît în partidele cu Steaua si Dinamo. Iulian Boghian spune cã publicul nu ar trebui sã fie supãrat pe tînãra echipã a lui Florin Marin si cã acesti copii ar trebui încurajati în continuare. „Sperãm ca de acum înainte echipa sã fie urmãritã pe viu de mãcar 5.000 de oameni la fiecare meci. Ar fi un lucru bun pentru jucãtori ca publicul sã uite de insuccesele cu Steaua si Dinamo si sã fie constient cã lupta pentru evitarea retrogradãrii nu se dã cu echipele mari. Sînt convins cã rezultatele pozitive pe care le vom obtine de acum înainte vor readuce oamenii în tribune“, a completat Boghian.
Primul meci al Ceahlãului în campionat va fi pe 22 august, în deplasare la Gaz Metan Medias, în etapa a IV-a. Partida va fi transmisã în direct de GSP TV si va fi urmatã de confruntarea cu Pandurii Tîrgu Jiu, echipa lui Sorin Cîrtu urmînd a veni la Piatra Neamt la finele sãptãmînii viitoare.

Articol afisat de 1274 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective