Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Tãvãlugul demiterilor a ocolit CJAS Neamt

• toti directorii Caselor de Asigurãri din tarã au fost demisi, cu exceptia Casei Neamt •

Casa Judeteanã de Asigurãri de Sãnãtate Neamt a fost ocolitã de tãvãlugul demiterilor care a lovit toate institutiile similare din toate judetele tãrii în urmã cu o sãptãmînã. Presedintele Casei Nationale de Asigurãri de Sãnãtate, recent numit si el în functie, a decis pe data de 18 decembrie sã demitã toti presedintii Caselor de Asigurãri din tarã trimitîndu-le tuturor ordine de revocare ca urmare a modificãrii indicatorilor de management si a indicatorilor de performantã din contractul de management. Practic, toti directorii din tarã au fost revocati din functie iar în locul lor au fost numiti interimari, unii dintre cei care vor asigura interimatul fiind tot presedintii proaspãt revocati. CJAS Neamt a scãpat de aceastã reorganizare deoarece aici situatia este putin mai complicatã. Presedintele de drept al CJAS Neamt este Daniela Soroceanu, aceasta obtinînd postul în urma unui concurs organizat în urmã cu cîtiva ani. ÃŽnsã aceasta se aflã în concediu medical de aproximativ un an iar din aceastã cauzã postul este blocat. Actualul presedinte al Casei nemtene, Valericã Frãtilã, este numit în aceastã functie ca interimar pînã la revenirea Danielei Soroceanu. Pînã cînd aceasta îsi va încheia concediul medical, postul nici nu va putea fi scos la concurs si din aceastã cauzã demiterile în masã dispuse de CNAS nu au vizat si judetul Neamt. „Nu am fost demis pentru cã la noi lucrurile sînt putin mai complicate. Doamna Soroceanu este în concediu medical si din cîte am înteles va mai sta o perioadã destul de lungã în concediu, iar pînã la revenirea ei postul nu poate fi scos la concurs. De aceea eu voi asigura în continuare conducerea Casei Neamt pînã la noi ordine“, a declarat jurist Valericã Frãtilã, presedintele CJAS Neamt.
Sefa CJAS Neamt este în concediu medical de la începutul anului 2009, datã la care au început si schimbãrile din functie la nivel national a presedintilor de Case care apartineau altor partide decît cele care erau atunci la guvernare, adicã PDL si PSD. Pentru cã în Neamt nu s-a putut face nici o demitere si nici nu a fost scos postul la concurs, conducerea a fost asiguratã o perioadã de directorul adjunct Gabriela Zamfir iar în luna august a fost numit în functia de presedinte, tot interimar, Valericã Frãtilã.

Articol afisat de 1548 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective