Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2010
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Mai 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Fãrã restructurãri la Primãria Roman

Functionarii publici si ceilalti angajati ai Primãriei Roman nu prea au motive sã tremure, încã, pentru posturile pe care le ocupã, deoarece edilul sef al municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu, a precizat cã nu vor fi fãcute restructurãri de personal în perioada urmãtoare, pînã la aparitia unor reglementãri în acest sens. „Ceea ce se petrece acum în sectorul bugetar s-a întîmplat anul trecut în mediul privat, unde reducerile de personal si de salarii s-au realizat deja. Numãrul angajatilor bugetari a crescut foarte mult la nivel national, deci este necesarã o compensare în acest sector. La Primãria Roman, pînã la aparitia unor acte normative pe tema restructurãrilor, nu vom lua nici o mãsurã. ÃŽn Primãria Roman nu facem încã nici o restructurare de personal. Si asa activitatea administrativã este fãcutã cu oameni mai putin decît ar trebui sã prevadã organigrama. Volumul de muncã este mare si de aceea nimeni nu are de ce sã se teamã cã îsi va pierde postul. Functionarii vor fi afectati, cu sigurantã, de diminuarea salariilor cu 25%, însã sînt convins cã fiecare îsi va face datoria, ca si pînã acum“, a declarat primarul Laurentiu Leoreanu. ÃŽn prezent, la Primãria Roman sînt încadrate 389 de persoane. C.C.

„Dar“... de cununie pentru romascani

Primarul municipiului Roman, Laurentiu Dan Leoreanu, si-a exprimat pãrerea de rãu cã romascanii nu se vor putea bucura, de Zilele orasului, de lacul din parc si de celelalte obiective, care se aflã în lucru. „Sincer, regret faptul cã în Parcul Municipal nu va fi gata lacul de agrement, cele trei insule. Au fost multe probleme, au fost chemati specialisti pentru a gãsi solutiile optime pentru structura lacului. Lucrãrile vor mai dura, peste douã luni vor fi gata cele trei insule. O veste bunã pentru romascani, de ziua lor, va fi cã vor primi în «dar» o Casã a Cãsãtoriilor modernizatã, cu trei parcãri, trotuare si spatii verzi reconfigurate. Va fi redatã într-o formã modernã din punct de vedere a exteriorului si interiorului si cea de-a patra casã a Romanului dupã cele a Pensionarilor, Vînãtorului si a Sperantei”, a declarat primarul Laurentiu Leoreanu. Zilele orasului vor avea loc în perioada 13-22 mai, cu mai multe activitãti culturale si religioase.

Articol afisat de 1593 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C.C.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective