Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 5 Octombrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Emil Creangã s-a fãcut portocaliu

• fostul presedinte al pesedistilor tîrgnemteni a fost ales vicepresedinte al PDL la Colegiul 7 • „Toamna aceasta fãceam 20 de ani în PSD, dar dacã am vãzut cã nu mai au nevoie de mine... Vrem ca lumea sã cunoascã totul despre activitatea colegiului în perspectiva viitoarelor alegeri“, a spus Creangã • fostii colegi nu-l regretã •

Sfîrsitul sãptãmînii trecute a adus schimbãri pe scena politicã de sub Cetate. Emil Creangã, fost presedinte al organizatiei PSD Tîrgu Neamt, a trecut oficial în barca PDL, obtinînd chiar si o functie în echipa de conducere. Acest lucru s-a petrecut duminicã, 3 octombrie, cu prilejul întrunirii pentru alegerea biroului de conducere al PDL la Colegiul 7. Deputatul Marius Rogin a fost ales presedinte, Vasile Luculescu-prim vicepresedinte, Emil Creangã si Liliana Georgescu (inspector general adjunct al ISJ Neamt) -vicepresedinti, iar membri Nadia Harpa, Dan Arnãutu, Mihai Stoica, Ciprian Astanei, Maria Vrînceanu, Romel Bîrjoveanu. Emil Creangã declarã cã a decis sã-si schimbe culoarea politicã dupã ce a constat cã „altii“ nu au avut nevoie de el, fãcînd trimitere la fostii colegi de partid. „M-am orientat spre alt partid, pur si simplu. Nu e nimic surprinzãtor în asta. Cînd am plecat acum doi ani la Ministerul Educatiei, nu m-a întrebat nimeni din PSD nimic. Au avut conferintã judeteanã si nici mãcar nu m-au invitat. Pentru cã am vãzut cã nu e nevoie de mine si pentru cã domnul Marius Rogin a considerat cã are nevoie de mine alãturi de el în colegiu, am avut discutii si am intrat în PDL. Mã voi ocupa de colegiul 7, alãturi de ceilalti colegi alesi în colegiul director. Sînt vicepresedinte. Mi-am oferit serviciile ca vechi militant în politicã. Toamna aceasta fãceam 20 de ani în PSD, dar dacã am vãzut cã nu mai au nevoie de mine... Schimbãrile fac parte din viata noastrã. Consider cã m-am maturizat politic. Eu rãmîn o persoanã sociabilã si voi pãstra democratia în relatia cu comunitatea, pentru a putea împlini mai departe obiectivele mele politice si profesionale. Nu am venit în PDL pentru functii, am lucrat la MECT si cu ministru PSD si cu ministru PDL. Am venit acasã, eu sînt si rãmîn profesor. Si vreau sã rãmîn acasã, lîngã colegi, lîngã copiii pe care îi iubesc atît. Duminicã mi-am depus adeziunea la organizatia PDL Tîrgu Neamt. Pentru mine e o stare de muncã, mã implic pentru cã vreau sã fac ceva pentru zona care m-a ajutat sã mã împlinesc pe plan personal. Vreau o relatie directã cu cetãtenii, vom fi purtãtori de mesaje între Tîrgu Neamt si centru. Vrem ca lumea sã cunoascã totul despre activitatea Colegiului 7 în perspectiva viitoarelor alegeri“, a spus Emil Creangã, care a revenit din septembrie la catedra de sport de la Colegiul „Creangã“. Fostii sãi adversari politici din PDL declarã uitate contrele din timpul campaniei electorale de la locale, cînd Creangã candidase din partea PSD pentru functia de primar al orasului Tîrgu Neamt. Decebal Arnãutu e plecat pentru cîteva zile la Bruxelles si nu a putut fi contactat pentru un comentariu, în calitate de presedinte al organizatiei PDL Tîrgu Neamt, dar fiul sãu, consilierul judetean Dan Arnãutu si membru al echipei de conducere a PDL, are numai vorbe de bine la adresa noului membru.
„Venirea domnului Creangã este un cîstig. Un om care a obtinut 20% din voturi la alegerile locale pentru functia de primar nu este de neglijat. Duelul pe care l-am avut în campania electoralã a fost pe probleme administrative si pe primãrie, niciodatã nu am contestat valoarea sa ca profesor, inspector general la ISJ Neamt si secretar general la Federatia Sportului Scolar si Universitar. ÃŽmi pare rãu însã cã va trebui sã pãrãseascã Consiliul Judetean, unde am fost colegi“, a mentionat Dan Arnãutu. De partea cealaltã, liderii PSD Tîrgu Neamt spun cã plecarea lui Creangã nu este o surprizã. „Nu este nici o pierdere pentru noi, practic el este plecat de vreun an si jumãtate. A fost presedinte al organizatiei, trebuia sã vinã alãturi de organizatie, dar s-a îndepãrtat. De fapt, avea bagajul fãcut pentru PDL de vreun an, nu mai avea nici o treabã cu PSD si mã întreb dacã a avut vreodatã convingeri de stînga“, a declarat Vasile Nica, vicepresedinte al PSD Tîrgu Neamt.

Articol afisat de 2564 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(R. AANEI, M. CONSTATINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Bernard la data 09.10.2010 06:43
Am ajuns s-o vedem si pe asta!!!!
Cred ca lumea (si in special organizatia PDL Neamt) a luat-o de tot razna..... a ajuns comunistul si marele CORUPT Milica Creanga de la Tg Neamt vicepresedinte al PDL??!!!!! Va mai amintiti cat costa un post in invatamant sau un bacalaureat pe vremea in care el era inspector scolar general? Mai stiti cate titularizari s-au facut atunci pe mii de euro? Si.... cum e cu DNA-ul, unde domnia sa avea cateva dosare.....? Asta e societatea in care traim.., ce mai... este a nesimtitilor si a celor fara scupule. Rusine! Rusine! Rusine!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective