Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2005
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Octombrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Primarul ªtefan a mediat conflictul cu taximetriºtii

Primarul ªtefan a mediat conflictul cu taximetriºtii

Taximetriºtii nemulþumiþi de faptul cã administraþia localã i-a scos din unele staþii de aºteptare a clienþilor ºi care ameninþau cu proteste de stradã au fost liniºtiþi de primarul Gheorghe ªtefan în numai cîteva minute. În urma discuþiilor purtate, ieri, între reprezentanþii Sindicatului Taximetriºtilor din Neamþ ºi primarul Gheorghe ªtefan a rezultat cã se vor face verificãri de cãtre organele competente în vederea stabilirii mãsurilor ce vor fi luate pentru rezolvarea acestei probleme. Taximetriºtii din Piatra Neamþ s-au arãtat extrem de nemulþumiþi cã, în urmã cu cîteva zile, au fost mutaþi din staþiile de aºteptare din patru puncte ale municipiului, în alte locaþii mai dosnice, pe care nu le cunosc încã ºi clienþii obiºnuiþi cu vechile amplasamente. Astfel, taximetriºtii nu mai aveau voie sã staþioneze în staþiile de aºteptare de la Pietricica, de la Casa de Culturã, de la Agricola din cartierul Precista ºi de la Banca Comercialã Românã de pe Bulevardul Traian.
Chiar dacã în urmã cu douã zile, taximetriºtii anunþau sus ºi tare cã vor recurge la proteste de stradã în cazul în care nu le vor fi înapoiate locurile de aºteptare, ieri, lucrurile s-au calmat.
„M-am întîlnit cu sindicaliºtii din taximetrie ºi am hotãrît de comun acord sã înfiinþãm o comisie cu reprezentanþi de la Poliþia Rutierã, de la primãrie, de la urbanism ºi de la sindicatul taximetriºtilor, care vor analiza atent cele patru locaþii care au dus la divergenþele apãrute. Se va merge pe teren, se va observa exact care sînt posibilitãþile de rezolvare a problemelor ºi care este baza legalã care trebuie aplicatã în astfel de cazuri. Din cîte am înþeles eu poliþia a anunþat cã pe drumurile naþionale nu se pot organiza astfel de staþii de aºteptare. Sper sã se ajungã la un consens ºi toatã lumea sã fie mulþumitã“, a declarat Gheorghe ªtefan, primarul municipiului Piatra Neamþ.
Preºedintele Sindicatului Taximetriºtilor din Neamþ, Ion Lãzãroaia, s-a declarat foarte mulþumit de rezultatul negocierilor purtate cu primarul ºi sperã cã situaþia va avea o rezolvare rapidã. ÃŽn acelaºi timp a declarat cã s-a renunþat la eventualele proteste. „Sîntem foarte mulþumiþi deoarece aceastã comisie cred cã va rezolva corect situaþia ºi în special cã, pînã la data luãrii unei decizii în acest sens în Consiliul Local Piatra Neamþ, vom avea voie sã ne folosim de staþii ca ºi pînã acum“, a menþionat Ion Lãzãroaia.

Articol afisat de 1414 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Alex NECHITA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective