Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Poliþiºtii comunitari, în „izmenele“ gardienilor publici

• poliþiºtii comunitari pietreni vor fi îmbrãcaþi cu haine second-hand • din cauza lipsei fondurilor, va fi „rechiziþionat“ echipamentul gardienilor publici •

Odatã cu înfiinþarea Direcþiei de Poliþie Comunitarã, potrivit Legii 347/ 2004, neavînd suficiente fonduri pentru echiparea poliþiºtilor comunitari, conducerea Primãriei Piatra Neamþ a solicitat Consiliului Judeþean Neamþ - cel care urma sã preia bunurile desfiinþatului Corp al Gardienilor Publici, repartizarea urgentã a echipamentului folosit. Reprezentanþii administraþiei locale pietrene au cerut, pentru angajaþii Direcþiei de Poliþie Comunitarã, cîte 25 de veste, pantaloni de iarnã, cãmãºi cu mînecã lungã, scurte de vînt, pantaloni de varã, cãmãºi bluzã, pantofi, cãciuli, scurte de blanã, pelerine ºi bocanci, dar ºi caschete, cravate, curele, centuri, port-carnete, bastoane, combinezoane de iarnã ºi de varã ºi 19 perechi de cãtuºe.
Cererea a fost înaintatã CJ la mijlocul lunii octombrie, dar legislativul judeþean nemþean a aprobat abia în ºedinþa de ieri preluarea echipamentului folosit ºi neamortizat, precum ºi a creanþelor ºi debitelor rezultate din contractele încheiate de Corpului Gardienilor Publici.
În echipamentul preluat de cãtre autoritãþile judeþene sînt incluse 56 de veste, 32 de combinezoane din tercot, 92 de perechi de pantaloni de iarnã, tot atîtea cãmãºi cu mîneci lungi, 97 de scurte de vînt, 109 perechi de pantaloni de varã, 85 cãmãºi bluzã, 81 de perechi de pantofi, 56 de cãciuli, 67 de scurte blanã, 49 de pelerine, 71 de perechi de bocanci, 45 combinezoane varã, 68 de combinezoane iarnã, 19 fulare, 103 ºepcuþe, 13 port-bastoane, 43 de fluiere, 370 de caschete, 278 de cravate, 591 embleme, 51 curele, 88 port-carnete,106 bastoane, 1.010 ecusoane, 72 centuri, 47 de sigilii ºi 19 cãtuºe, valoarea de inventar a acestor echipamente fiind de aproape 518 milioane lei.
CJ a mai preluat de la fostul Corp al Gardienilor Publici o... cabanã situatã pe raza comunei Tarcãu, un Opel Frontera, 3 autoturisme Dacia, 6 computere ºi o imprimantã, un televizor color ºi un copiator, o maºinã de laminat, un distrugãtor de documente ºi un telefon mobil.
Autoritãþile judeþene au mai preluat datorii în valoare de aproape 25 milioane lei, salarii neridicate de cãtre angajaþi - în valoare de 15,447 milioane lei, ca ºi garanþii materiale ale acestora - de 9,480 milioane lei. Corpul Gardienilor Publici avea de recuperat creanþe, de la 3 parteneri contractuali, în valoare de peste 403 milioane lei, cea mai mare fiind a Primãriei Tîrgu Neamþ - peste 268 milioane lei. Cum ºi ceilalþi 2 debitori sînt de pe raza acestei localitãþi, CJ Neamþ a repartizat creanþele administraþiei locale.

Articol afisat de 1342 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Iulia IACOB)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective