Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2005
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Decembrie 2005
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Victorie ºi speranþe pentru voleibaliºti

Victorie ºi speranþe pentru voleibaliºti

• VCM-LPS Piatra Neamþ - Universitatea Explorãri Baia Mare 3-0 (25-22, 25-20, 25-18)

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamþ a învins sîmbãtã, 3 decembrie, pe Universitatea Explorãri Baia Mare în etapa a XII-a a campionatului Diviziei A1 de volei masculin. Scorul final al partidei disputate în Sala Ceahlãul a fost 3-0 (25-22, 25-20, 25-18), dupã un meci în care maramureºenii nu au mai arãtat aceleaºi calitãþi cu care au impresionat pînã acum în actuala ediþie de campionat. Echilibrul s-a menþinut în prima parte a întîlnirii, oaspeþii reuºind de cîteva ori sã punã probleme ºi sã menþinã presiunea asupra echipei tehnicienilor Dan Gavril ºi Nicu Buruº. Victoria a revenit însã gazdelor (25-22) ºi acest echilibru s-a rupt. De aici formaþia pietreanã a controlat în totalitate jocul ºi pînã la final nu s-a mai pus problema învingãtorului. „Este un succes pe care îl aºteptam de mult, pentru cã în tur am pierdut la Baia Mare ºi dupã acea înfrîngere a urmat cãderea noastrã în clasament. O micã rãzbunare care însã nu ºtiu cît ne poate ajuta. Mai menþinem ºanse de a ajunge pe acel loc patru, calificant în cupele europene, dar trebuie sã recunoaºtem cã sînt doar teoretice ºi þin de jocul rezultatelor“, a declarat Constantin Niþã (foto), directorul clubului pietrean. Oficialul pietrean a menþionat cã echipa a jucat un volei mult mai bun faþã de ce a arãtat în acest campionat ºi a þinut sã remarce prestaþia foarte bunã a lui Nunuþã Ocneanu, care a fost foarte bun la blocaj, a tulceanului Dumitrache ºi constanþa lui Daniel Todoran. „Ocneanu a jucat foarte bine, Todoran a jucat în nota sa din ultimele meciuri, iar Gavril a reuºit sã scoatã multe mingi din linia a II-a, mingi care apoi s-au finalizat fericit. Un jucãtor care dovedeºte cã poate ajunge un jucãtor valoros este Dumitrache. Creºte de la meci la meci ºi cred cã, prin muncã ºi seriozitate, va putea deveni un jucãtor foarte bun“, a spus directorul Niþã.
Volei Club Municipal mai are de jucat pînã la finalul acestui an calendaristic încã trei meciuri oficiale: douã la Steaua Bucureºti ºi unul acasã cu Petrom Ploieºti. Primul dintre acestea va avea loc la Bucureºti, ºi va conta pentru runda a XIII-a a Diviziei A1 de volei masculin. Va urma apoi vizita prahovenilor, pentru ultimul meci de campionat în 2005, dupã care VCM-LPS se va deplasa din nou în capitalã pentru returul sferturilor de finalã ale Cupei României, împotriva celor de la Steaua.

Articol afisat de 1490 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective