Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 4 Ianuarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
2006 în viziunea unui prezicãtor

2006 în viziunea unui prezicãtor

• prezicãtorul romaºcan Paul Ionescu susþine cã la sfîrºitul lui februarie vor fi bãgaþi în cãtuºe oameni grei, din fruntea statului • „toatã lumea va observa încã din prima lunã a anului cã apar obstacole, întîrzieri, dificultãþi materiale, care ne vor deprima. Cei mai afectaþi vor fi cei din Zodia Leului“, mai susþine Paul Ionescu •

Anul 2006, în care tocmai am pãºit, va fi, în opinia prezicãtorului Paul Ionescu, la fel de „nãbãdãios“ ca ºi 2005, motivat de faptul cã, în conformitate cu previziunile astrologilor, globul pãmîntesc ºi întreaga omenire au trecut în cea de-a doua dimensiune a Universului, încã din 2001. Acest lucru face ca timpul pe planetã sã fie de nerecunoscut. „Abia ne-am sculat dimineaþa, la ora 6, abia ne-am spãlat pe ochi ºi ne trezim cã ziua a trecut ºi s-a fãcut, din nou, searã. Perceptibil de cãtre om este faptul cã timpul trece cu o vitezã uluitoare. Þin minte cã, în copilãrie, pe vremea bunicilor, cînd eram copil, mama ºi surorile mai mari decît mine, într-o zi reuºeau sã vãruiascã o casã, sã spele copiii, sã ude grãdina de legume, sã facã ºi serviciu ºi seara sã stea cu toatã familia la taclale. Dacã ele ar trãi azi, din toate acestea n-ar reuºi sã facã nici jumãtate, din cauzã cã zilele ºi nopþile trec rapid. Lumea s-a înmulþit peste mãsurã, numãrul nenorocirilor este mare. La tot pasul, omul se întîlneºte cu catastrofe naturale: cutremurele se þin lanþ, inundaþiile la fel, bolile nu mai contenesc sã secere milioane de vieþi oameneºti. Ba, mai mult, în ultima vreme suferinþele de la animale trec la om ºi-l nimicesc. Toate acestea duc la concluzia cã vechile gromovnice, cel sirian ºi cel egiptean, care prezic soarta omului ºi starea viitoare a timpului, prin interpretarea tunetelor, fulgerelor, cutremurelor ºi altor semne, nu mai corespund astãzi, cînd, în anumite locuri de pe glob, ne întîlnim cu semne apocaliptice. Aºa se explicã de ce anonimii cãlugãri astrologi, care au prezis starea timpului prin observãri minuþioase în 2005, au notat cã anul va fi strãbãtut de o secetã cumplitã, care se anunþa cã va strãbate globul pãmîntesc ºi va trece ºi prin România. Nu s-a întîmplat aºa, din cauza comprimãrii timpului ºi a intrãrii noastre în cea de-a doua dimensiune a Universului. Þara a fost «mãturatã» de inundaþii nimicitoare, care au lãsat în urmã morþi ºi rãniþi ºi mii de sinistraþi. Vara cãlduroasã cu grindinã ºi foc s-a mutat în Peninsula Ibericã. Noi, oamenii, nu trebuie, însã, sã fim dezamãgiþi cã natura ºi timpurile pe care le trãim ne joacã feste“, a spus Paul Ionescu.
Anul 2006 va sta, conform previziunilor acestuia, sub influenþa planetelor Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun ºi Pluton. ÃŽn plan politic, prezicãtorul romaºcan susþine cã tarotul aratã cã aproape toþi parlamentarii se vor „bate“ pentru a arãta poporului cã muncesc spre binele acestuia, mai ales atunci cînd sînt surprinºi de lumina blitz-urilor. „Toatã lumea va observa încã din prima lunã a anului cã apar obstacole, întîrzieri, dificultãþi materiale, care ne vor deprima. Cei mai afectaþi vor fi cei din Zodia Leului. Scorpionii vor lega prea mult noþiunea de situaþie favorabilã de rezolvarea unor dorinþe personale. Ei vor putea alege drumul, dacã se vor baza pe armonia dintre vocea interioarã ºi ceea se se întîmplã în prejma noastrã. Mulþi dintre noi vom manevra cu abilitate banii pentru a obþine puterea. ÃŽn arcana 27 ºi 73 a tarotului cardinal se aratã cã în luna februarie, cãtre sfîrºit, ar putea sã se iºte o nouã ceartã între politicienii de la Putere ºi cei din Opoziþie, care-ºi vor aduce învinuiri reciproce grave.Vor ieºi la ivealã lucruri ascunse pînã acum ºi se va face luminã în chestiuni care au frãmîntat România în ultimii 16 ani. La sfîrºitul lui februarie vor fi bãgaþi în cãtuºe oameni grei, din fruntea statului. ÃŽncepînd din martie pînã aproape de Paºte se va înregistra o perioadã cu ºanse mari pentru þarã“, a spus prezicãtorul romaºcan. Paul Ionescu susþine cã luna iulie ar putea aduce schimbãri în bine în viaþa românilor.

Lipsa banilor va marca viaþa Romanului
Aleºi locali, în frunte cu primarul Romanului, s-ar afla ºi ei, în opinia lui Paul Ionescu, sub protecþia lui Jupiter, determinînd avantaje pentru romaºcani, totul obþinîndu-se, însã, destul de greu, din cauza lipsei banilor, care se adunã greu. „Primarul va avea o stare de mulþumire, pînã la urmã, pentru cã se va descurca, aºa cum a fãcut-o întotdeauna. Dacã a avut proiecte deosebite, pe care nu a avut, încã, curajul sã le punã în practicã, anul acesta ar trebui sã tragã aer adînc în piept ºi sã porneascã la treabã, pentru cã pînã la urmã tot ce va face se va bucura de succes. Se va simþi excelent în compania partenerilor. ÃŽn timpul verii ºi cãtre toamnã ocaziile de distracþie nu se vor lãsa prea mult aºteptate ºi va exista posibilitatea de a petrece, împreunã cu romaºcanii, clipe excelente. ÃŽn a doua parte a anului, s-ar putea sã-l aºtepte o cãlãtorie interesantã, departe de þarã, în interes de serviciu, dar va face lucruri deosebite, printre care ºi aceea de a demara o nouã afacere, cu un partener strãin, pe un interval mai lung de timp. Trebuie sã ºtie, însã, cã orice ar face, orice ar zice, se gãsesc «limbi ascuþite» ºi veninoase, care sã-l bîrfeascã ºi sã-i punã beþe-n roate. ÃŽn orice caz drumurile îi fac mare plãcere ºi întotdeauna se pricepe sã tragã foloase din ele ºi sã îmbine utilul cu plãcutul. Chiar dacã printre prieteni existã un bãrbat cu capul pãtrat, «Ã®nsemnat», care-i cautã nod în papurã tot timpul, are întotdeauna abilitatea de a convinge pe cei din jur ºi a scoate lucrurile la capãt, cu bine, dupã voia sa. ÃŽn perioada august-septembrie va avea discuþii tensionate cu un bãrbat ºi o femeie din anturajul sãu, puºi pe gîlceavã. Impulsivitatea i-ar putea determina sã spunã sau sã facã gesturi ireparabile, neinspirate. ÃŽi trebuie mult calm sã depãºeascã situaþia“, a spus Paul Ionescu.
ÃŽn plan judeþean mai-marii de la Piatra Neamþ au încheiat 2005 cu tot felul de acþiuni caritabile, pentru sãrãcime. ÃŽn 2006 ºi aceºtia vor fi amestecaþi în gîlcevile politice, de la nivel central, care se vor repercuta în teritoriu, ca ºi pînã acum. Prefectul ºi subprefectul instalaþi „pe viaþã“ în fotolii se vor bucura de sprijin de la Bucureºti. Preºedintele Consiliului Judeþean se gîndeºte cum sã demareze o nouã lucrare. „Cu bune, cu rele, 2006 va fi un an învolburat, plin de probleme, dar ºi de promisiuni. Eu cred - ºi aº dori - ca anul care a început sã aducã în casele romaºcanilor mai mult spor, bucurii ºi mai mulþi bani“, a mai spus Paul Ionescu.
(FOTO: Prezicãtorul Paul Ionescu susþine cã 2006 va fi un an învolburat, plin de probleme, dar ºi de promisiuni)

Articol afisat de 2946 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(F.O.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective