Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Februarie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Opt nemþeni norocoºi au Logan de la Loteria Românã

Opt nemþeni norocoºi au Logan de la Loteria Românã

Opt nemþeni norocoºi au primit, ieri dupã-amiazã, cheile autoturismelor Dacia Logan cîºtigate la „Tombola Anului Nou“, organizatã, pe 5 ianuarie, de Compania Naþionalã Loteria Românã. Daciile Logan, toate de culoare albã, ºi-au aºteptat proprietarii în faþa Casei de Culturã a Sindicatelor. Fericiþii cîºtigãtori au fost: Marian Diaconu, din Horia, Mihai Mihãlcuþ, din Roman, Gheorghe Marc, din Poiana Teiului, Mihail Moraru, din Zãneºti, Adamel Tamaº, din Sãbãoani, Margareta Mancaº, din Piatra Neamþ, Ioan Grãiþaru, din Piatra Neamþ, ºi Constantin Baston, din Roman. Cheile maºinilor au fost înmînate de Vasile Ouatu, viceprimarul municipiuIui Piatra Neamþ, care ºi-a amintit, cu acest prilej, de vremurile cînd juca de zor la Pronosport. N-a avut prea mare succes, aºa cã a renunþat. ÃŽn schimb prietenul sãu, Ioan Grãiþaru, a jucat pînã a cîºtigat o Dacie Logan.
„Joc de multã vreme ºi joc constant, sume ºi mai mici, ºi mai mari, în funcþie de buget. Acesta este primul premiu pe care l-am cîºtigat! Dacã joci, cîºtigi - e clarã treaba!“, s-a bucurat pietreanul. ªi Margareta Mancaº a cîºtigat o Dacie Logan, deºi joacã rar, mai mult ca sã-i facã hatîrul soþului. Are, în schimb, mînã norocoasã: „Sînt foarte fericitã, mai ales cã eu nu am prea jucat. Dar mi s-a întîmplat sã cîºtig anul trecut, la o emisiune TV, 9.100.000 lei - aºa am început. La Loto am jucat de douã ori, ºi am cîºtigat o Dacie Logan. Aceastã maºinã a fost un dar venit de sus - eu aºa am vãzut - pentru cã în curînd va fi ziua mea. ªi permisul l-am luat de puþinã vreme, din septembrie. Toate s-au potrivit foarte bine“, a spus Margareta Mancaº. Compania Naþionalã Loteria Românã a organizat, pe 5 ianuarie, „Tombola Anului Nou“, pentru jucãtori ghinioniºti. Deci toþi jucãtorii care au participat, fãrã sã cîºtige, la Loz în Plic, Superloto ºi la 6 din 49, au participat, cu 5 lozuri necîºtigãtoare, la „Tombola Anului Nou“. „Pentru ei, tombola a fost, practic, o a doua ºansã. Iatã cã aceastã a doua ºansã a fost beneficã pentru nemþeni - din 100 de autoturisme Dacia Logan oferite la nivelul întregii þãri, 8 au revenit nemþenilor“, a precizat Vasile Nechita, ºeful Centrului de lucru Neamþ al Companiei Naþionale Loteria Românã. Compania Naþionalã Loteria Românã împlineºte, anul acesta, 100 de ani de existenþã. Se anunþã, aºadar, un an promiþãtor, plin de evenimente.

Articol afisat de 1859 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Domnica VASILIU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective